ΑΠΟΕΛ - Σουτιέσκα: Σφραγίζει πρόκριση!

ΑΠΟΕΛ – Σουτιέσκα: Σφραγίζει πρόκριση!

Εναρξη: 20:00, 30/07/19
Γήπεδο: ΓΣΠ

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τη Σουτιέσκα, έχοντας κάνει στο Μαυροβούνιο το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Εκανε το πρώτο βήμα ο ΑΠΟΕΛ!
Σημαντική νίκη με 0-1 πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Σουτιέσκα μέσα στο City Stadium Niksic του Μαυροβουνίου, στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League. Οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη όταν στο 42′ του αγώνα, ο Τόμας Ντε Βινσέντι από την άσπρη βούλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΑΠΟΕΛ, δεν έπεισε με την εικόνα του, παρουσιάστηκε ανέτοιμος, ωστόσο ήταν τυχερός σε κάποιες φάσεις, κράτησε το μηδέν κι έκανε τεράστιο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Βέβαια, οι Κύπριοι ήταν υποψιασμένοι στο Μαυροβούνιο, αφού πέρσι… έπαθαν και αποκλείστηκαν από τη Σούντουβα. Η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι καλείται να διαχειριστεί σωστά το υπέρ της σκορ, ενώ στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια για τα προκριματικά της διοργάνωσης παραμένει αήττητο.

Ποτέ στον 3ο γύρο η Σουτιέσκα
Η Σουτιέσκα είχε την τύχη σύμμαχο κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ωστόσο με τον ΑΠΟΕΛ της έλειψε αρκετά… Δέχθηκε το γκολ από την άσπρη βούλα, έχασε πέναλτι, είχε ευκαιρίες που δεν τις μετέτρεψε σε γκολ και το 0-1 της βάζει δύσκολα, πολύ δύσκολα ενόψει του επαναληπτικού στην Κύπρο. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ σε εκτός έδρας αναμέτρηση για τα προκριματικά, ενώ δεν έχει προκριθεί ποτέ σε τρίτο γύρο ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Το ρόστερ της αποτελείται από Μαυροβούνιους παίκτες με εξαίρεση τον Σέρβο αμυντικό, Τσίγκερ.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X