Λος Άντζελες Λέικερς - Λος Άντζελες Κλίπερς: Ντέρμπι τα Χριστούγεννα!

Λος Άντζελες Λέικερς – Λος Άντζελες Κλίπερς: Ντέρμπι τα Χριστούγεννα!

Εναρξη: 03.00, 25/12/2019
Γήπεδο: Staples Center, Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες στα γιορτινά του! Λέικερς vs Κλίπερς σε μια μάχη γοήτρου, με τους γηπεδούχους να προβληματίζουν με την εικόνα τους την τελευταία εβδομάδα. 

Τρεις ήττες οι Λέικερς, «τρέχει» ο ΛεΜπρον
Το Λος Άντζελες έχει σόου, ένα απίθανο ραντεβού με πρωταγωνιστές αστρικές μορφές! ΛεΜπρον Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις, Κάουι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ και κανένας δεν μπορεί να αποφύγει τον άλλον! Oι Λέικερς στο 24-6, οι Κλίπερς στο 22-10, αν και το βλέμμα τους φτάνει στην… κορυφή του ΝΒΑ! Το φετινό ξεκίνημα είναι τρομερό! Με την έλευση του Άντονι Ντέιβις στο Λος Άντζελες, ο Τζέιμς βρήκε το στήριγμα που αναζητούσε. Ο ίδιος να παίζει σαν… ΛεΜπρόν, ενώ προσφέρει άνεση και σιγουριά στον Ντέιβις. Ο Τζέιμς κυριαρχεί και μπορεί να είναι λίγο πιο αργός, ωστόσο είναι καλύτερος στο σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Ο ΛεΜπρον στα 35 του χρόνια βρήκε νέο κίνητρο, αφού θέλει να οδηγήσει τους Λέικερς στην κορυφή και παράλληλα να αποδείξει ότι παραμένει ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ.

Ο «Βασιλιάς» βρήκε στον Ντέιβις τον παίκτη που μπορεί να του δώσει ξανά στον τίτλο του MVP, αλλά και στην κορυφή του NBA. Είναι ηγέτης, αλλά ξέρει να βοηθά και τους συμπαίκτες του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τη φετινή σεζόν μετρά 10.6 ασίστ ανά παιχνίδι, ο καλύτερος του αριθμός έπειτα από 16 χρόνια καριέρας. Εχει 7.7 ριμπάουντ ανα ματς, 1.3 κλεψίματα και 25.8 μέσο όρο πόντων! O Nτέιβις με 27.9 πόντους μέσο όρο και 9.4 ριμπάουντ είναι το τέλειο δίδυμο για τον Τζέιμς. Οι Λέικερς τρέχουν σερί 10-3 εντός έδρας, με την τελευταία ήττα να είναι από το Ντένβερ, ματς στο οποίο παρουσιάστηκαν χωρίς τον ΛεΜπρον! Ηταν η τρίτη ήττα μέσα σε έξι μέρες και μια επιτυχία σε ένα μεγάλο ραντεβού θα φέρει ξανά την… ηρεμία! «Το πρωτάθλημα κερδίζεται τον Ιούνιο – δεν κερδίζει τα Χριστούγεννα”, δήλωσε ο Ντουάιτ Χάουαρντ. Ενα μυικό πρόβλημα κράτησε εκτός τον «Βασιλιά», αλλά ο τέσσερις φορές MVP αναμένεται να προλάβει το ματς με τους Κλίπερς. «Δεν περιμέναμε ποτέ να χάσουμε τρία στη σειρά. Θα είμαστε έτοιμοι για την Ημέρα των Χριστουγέννων» πρόσθεσε ο Ντέιβις.

Οπως στο πρώτο ραντεβού οι Κλίπερς!

Δεν θα κριθεί το πρωτάθλημα, ούτε μια θέση για τον τελικό, αλλά το ραντεβού γοήτρου δίνει κίνητρα στος Κλίπερς. Το γεγονός ότι οι Clips κέρδισαν την κούρσα της απόκτησης του Κάουι Λέοναρντ οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εκτόξευσή τους τις δύο τελευταίες σεζόν. Για την τεράστια πίστη τόσο της οργάνωσης όσο και του Ντοκ Ρίβερς, κατάφεραν να μπουν στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδα του LA με τους Τζορτζ, Αλεξάντερ και Γκαλινάρι δεν είναι μια συνηθισμένη μηχανή τακτικής, ξέρει όμως να παίρνει αυτό που θέλει. Το συγκεκριμένο cast αποτελεί εγγύηση για επιτυχίες. Λου Γουίλιαμς και Μόντρεζλ Χάρελ βοήθησαν τα μέγιστα, αφού σκόραραν τόσο εύκολα. Ονειρεμένη επιθετική τριάδα με Ουίλιαμς-Τζορτζ-Λέοναρντ. Οι Clips bρίσκονται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους και έχουν έναν στόχο. Να χαρίσουν στους Κλίπερς το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Στο πρώτο ραντεβού, πάλι στο ίδιο γήπεδο στο «Staples Center», οι Κλίπερς επικράτησαν 112-102 με σούπερ Λέοναρντ που πέτυχε 30 πόντους! Οι Clips έχουν πέσει στο νούμερο 4 στη Δύση, έχουν τα δικά τους προβλήματα μιας και οι Λέοναρντ, Μπέβερλι αντιμετωπίζουν προβλήματα και είναι αμφίβολοι.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X