NBA 2019-2020: Η αντεπίθεση του Λος Άντζελες!

NBA 2019-2020: Η αντεπίθεση του Λος Άντζελες!

Το Λος Άντζελες παίρνει ξανά… φωτιά, αφού Clippers και Lakers είναι φαβορί για τον τίτλο στο φετινό, ακόμα πιο ισχυρό NBA!

Καυτοί οι LA Lakers

Οι Los Angeles Lakers προέρχονται από μια απογοητευτική σεζόν, αλλά μια πιο ενθαρρυντική offseason τους ξαναβάζει στο χάρτη τον φαβορί. Στη διάρκειά της έκαναν εξαιρετικές κινήσεις και προσέθεσαν σημαντικά κομμάτια στον πάγκο τους, όπως ο Ντάνι Γκριν, ο Τζάρεντ Ντάντλεϊ και ο Ντουάιτ Χάουαρντ. Αν τα πράγματα για την ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς πάνε σύμφωνα με το πλάνο, οι «Λιμνάνθρωποι» θα δημιουργήσουν ένα πολύ ισχυρό σύνολο για τα επόμενα χρόνια. Το ρόστερ είναι εντυπωσιακό και το δίδυμο ΛεΜπρον-Ντέιβις από τα καλύτερα του ΝΒΑ, ενώ με την παρουσία του Κάιλ Κούζμα δημιουργείται μια εντυπωσιακή τριπλέτα. Εξαιρετική δουλειά στη συμπλήρωση του ρόστερ, με τους Γκριν, Ντάντλεϊ να είναι δυο φανταστικές συμπληρωματικές προσθήκες, όπως άλλωστε και ο Χάουαρντ. Ναι, υπάρχει… αδυναμία στη θέση του γκαρντ, μιας και ο 34χρονος Ρόντο, αλλά και οι Κουκ, Καρούσο δεν δείχνουν ικανοί για την υπέρβαση. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι μεγάλος, αλλά η εμπειρία μπορεί να είναι αυτή που θα εκτοξεύσει τους Lakers.

Εμειναν: Kentavious Caldwell-Pope, Alex Caruso, LeBron James, Kyle Kuzma, JaVale McGee, Rajon Rondo.

Ηρθαν: Kostas Antetokounmpo (Dallas), Avery Bradley (Memphis), Devontae Cacok (UNC Wilmington), Jordan Caroline (Nevada), Quinn Cook (Golden State), DeMarcus Cousins (Golden State), Troy Daniels (Phoenix), Anthony Davis (New Orleans), Jared Dudley (Brooklyn), Danny Green (Toronto), Talen Horton-Tucker (Iowa State), Dwight Howard (Washington), Demetrius Jackson (Philadelphia), Zach Norvell (Gonzaga).

Εφυγαν: Lonzo Ball (New Orleans), Isaac Bonga (Washington), Reggie Bullock (New York), Tyson Chandler (Houston), Josh Hart (New Orleans), Brandon Ingram (New Orleans), Jemerrio Jones (Washington), Mike Muscala (Oklahoma City), Lance Stephenson (Liaoning), Moritz Wagner (Washington), Johnathan Williams (Maccabi Rishon LeZion).

LA Clippers για τίτλο στο ΝΒΑ

Η θέα στο εσωτερικό του πρωταθλήματος είναι η ίδια όπως και από έξω: Σε ένα διάστημα δύο και πλέον ετών, οι LA Clippers έχουν μετατραπεί σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος και τώρα αξίζουν την αποθέωση.

Το γεγονός ότι οι Clips κέρδισαν την κούρσα της απόκτησης του Κάουι Λέοναρντ οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εκτόξευσή τους τις δύο τελευταίες σεζόν. Για την τεράστια πίστη τόσο της οργάνωσης όσο και του Ντοκ Ρίβερς, κατάφεραν να μπουν στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος.  Η ομάδα του LA με τους Τζορτζ, Αλεξάντερ και Γκαλινάρι δεν είναι μια συνηθισμένη μηχανή τακτικής, ξέρει όμως να παίρνει αυτό που θέλει. Το συγκεκριμένο cast αποτελεί εγγύηση για επιτυχίες. Λου Γουίλιαμς και Μόντρεζλ Χάρελ βοήθησαν τα μέγιστα, αφού σκόραραν τόσο εύκολα. «Μου αρέσουν οι Κλίπερς αυτή την στιγμή. Κοιτώντας πάντως μόνο τα χαρτιά αυτή την στιγμή. Έχουν περισσότερο ταλέντο» τόνισε ο Ντουράντ.

Κάουι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ είναι έτοιμοι να συνεργαστούν και να… τρομάξουν άμυνες.  Εξαιρετικοί σκόρερ και οι δύο, ενώ στην άμυνα βγάζουν πάθος και δύναμη. Δεν είναι τυχαίο πως κάνουν τη διαφορά στα κλεψίματα. Η ομάδα του Ρίβερς θα έχει τη δυνατότητα να τελειώνει τα ματς με Μπέβερλι-Τζορτζ-Λέοναρντ. Υπάρχει ομάδα στο ΝΒΑ που διαθέτει καλύτερη αμυντική τριάδα στην περιφέρεια; Η απάντηση εύκολη, Όχι!
Ονειρεμένη επιθετική τριάδα με Ουίλιαμς-Τζορτζ-Λέοναρντ. Οι Clips bρίσκονται μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους και έχουν έναν στόχο. Να χαρίσουν στους Κλίπερς το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Εμειναν: Patrick Beverley, JaMychal Green, Montrezl Harrell, Rodney McGruder, Johnathan Motley, Jerome Robinson, Landry Shamet, Lou Williams and Ivica Zubac.

Ηρθαν: Amir Coffey (University of Minnesota), Paul George (Oklahoma City), Donte Grantham (Oklahoma City), Maurice Harkless (Portland), Mfiondu Kabengele (Florida State), Kawhi Leonard (Toronto), Terance Mann (Florida State), Patrick Patterson (Oklahoma City) and Derrick Walton Jr (Alba Berlin).

Εφυγαν: Wilson Chandler (Brooklyn), Angel Delgado (Beijing Royal Fighters), Danilo Gallinari (Oklahoma City), Shai Gilgeous-Alexander (Oklahoma City), Garrett Temple (Brooklyn), Sindarius Thornwell (Cleveland) and Tyrone Wallace (Minnesota).

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X