Οι Μιλγουόκι Μπακς σπάνε τα ρεκόρ του NBA!

Οι Μιλγουόκι Μπακς σπάνε τα ρεκόρ του NBA!

Οι Μιλγουόκι Μπακς κάνουν απίθανη σεζόν και οι αναλυτές δείχνουν νούμερα καλύτερα και από τους Γουόριορς του Κέβιν Ντουράντ. 

Υπάρχει μία ομάδα στην Ανατολή που σχεδόν κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει. Οι Μπακς με ηγέτη τον δικό μας Greek Freak, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Έσπασαν σειρά ρεκόρ και βγήκαν πρώτοι στην Περιφέρειά τους πέρυσι αλλά και σε σύνολο νικών στο ΝΒΑ. Ο Γιάννης είναι από τους λίγους παίκτες στην ιστορία που οδήγησε μία ομάδα σε τόσες καλές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση. Πέρυσι έχασαν την ευκαιρία τους για τους τελικούς μένοντας εκτός από τους Ράπτορς. Οι Μπακς δεν είχαν κερδίσει κανέναν τίτλο Περιφέρειας από το 1974. Μπορούν να πάνε μέχρι τέλους φέτος και ο Γιάννης να είναι ξανά MVP; «Τη ρούκι μου σεζόν κερδίσαμε συνολικά 15 παιχνίδια και τώρα έχουμε 15 στην σειρά. Μπορούμε να μεγαλώσουμε το σερί. Στο τέλος της ημέρας η δουλειά δεν έχει γίνει ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να βελτιωνόμαστε και έχουμε ακόμα μεγάλο δρόμο να διανύσουμε».

Υπάρχει μυστικό επιτυχίας εκτός από τον Αντετοκούνμπο; Η ομάδα είναι πολύ καλή, ιδιαίτερη. Το κλίμα οικογενειακό και οι προσδοκίες μεγάλες, αλλά… ελεγχόμενες. Αλλωστε, ξέρουν πως με… 57 παιχνίδια και τα playoffs, είναι μακρύς ο δρόμος για την κορυφή του NBA. Oι Μπακς έχουν μείνει ταπεινοί, γίνονται καλύτεροι και σπάνε διαδοχικά ρεκόρ!

Ο Νοέμβριος ήταν αξέχαστος για τα «ελάφια» αφού τον ολοκλήρωσαν με 15-1. Αν έλειπε και εκείνη ήττα από τους Τζαζ τότε θα είχαν γράψει απίθανη ιστορία. Οι Μπακς έκαναν τον καλύτερο Νοέμβριο στην ιστορία του ΝΒΑ, όμως δεν σταμάτησαν εκεί, συνέχισαν, έφτασαν τις 22 νίκες, έχουν μόλις 3 ήττες και παράλληλα το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του πρωταθλήματος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ τόσο της σεζόν 1970-71 όσο και της επόμενης (1971-72). Oι Μπακς έχουν ξεχάσει να χάνουν… Ωστόσο, αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η κυριαρχία τους και ο τρόπος με τον οποίο κερδίζουν.

Εχουν καλύτερα νούμερα από τους Γουόριορς το 2017 και οι αναλυτές μιλούν, ακόμα και για 71 νίκες, αριθμός που θα ξεπεράσει το Γκόλντεν Στέιτ του Ντουράντ. Ειδικότερα, μετρούν 13 πόντους ανά 100 κατοχές, όταν πέρσι είχαν 8.6 πόντους, ενώ οι Γουόριορς του 2017 είχαν 11.4 πόντους. Ο Αντετοκούνμπο είναι ο εφιάλτης των αντιπάλων, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επίδραση του Μπρουκ Λόπεζ στη ρακέτα. Ο Γιάννης θα πάρει το βραβείο του καλύτερου αμυντικού στη χρονιά, αλλά ο Λόπεζ είναι ο παίκτης που παίζει τέλεια το pick-and-roll και καλύπτει κάθε κενό που αφήνουν οι συμπαίκτες του. Τα «Ελάφια» είναι η ομάδα που επιτρέπουν τον μικρότερο αριθμό προσπαθειών μέσα στη ρακέτα!

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X