NBA: Ο οδοστρωτήρας ΛεΜπρον!

NBA: Ο οδοστρωτήρας ΛεΜπρον!

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει μπει δυνατά στη φετινή σεζόν του NBA, μοιράζει τις περισσότερες ασίστ στην καριέρα του και θέλει να επιστρέψει στην κορυφή! Θα τα καταφέρει; 

«Είμαι σίγουρος ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Διαχειρίζεται άριστα το κορμί του, τα λεπτά που παίζει και τις κατοχές που παίρνει. Ακόμα είναι ικανός να τρέχει ασταμάτητα το γήπεδο, ωστόσο πιστεύω πως έχει καταλάβει πως ο ρόλος του πρέπει να αλλάξει. Φροντίζει να βάζει τους συμπαίκτες του σε πλεονεκτικές θέσεις και ουσιαστικά φέρνει σημαντικές νίκες στην ομάδα του, όποτε θεωρώ πως αυτά τα 35 λεπτά συμμετοχής δεν είναι τόσο κουραστικά για εκείνον όσο παλαιότερα» ήταν τα λόγια του Σκότι Πίπεν.

Πέρασαν 16 χρόνια από τις 29 Οκτωβρίου του 2003, όταν  ξεκίνησε ο ζωντανός μύθος του ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς είναι στην καλύτερή του φάση! O «Εκλεκτός», όπως τον ονόμασε το «Sports Illustrated» κάνει μαγική σεζόν, ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που έχει πετύχει τριπλ-νταμπλ απέναντι σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, και στις 30!

Ο οδοστρωτήρας ΛεΜπρον!

Το φετινό ξεκίνημα είναι τρομερό! Με την έλευση του Άντονι Ντέιβις στο Λος Άντζελες, ο Τζέιμς βρήκε το στήριγμα που αναζητούσε. Ο ίδιος να παίζει σαν… ΛεΜπρόν, ενώ προσφέρει άνεση και σιγουριά στον Ντέιβις. Ο Τζέιμς κυριαρχεί και μπορεί να είναι λίγο πιο αργός, ωστόσο είναι καλύτερος στο σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Ο ΛεΜπρον στα 35 του χρόνια βρήκε νέο κίνητρο, αφού θέλει να οδηγήσει τους Λέικερς στην κορυφή και παράλληλα να αποδείξει ότι παραμένει ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ.

Ο «Βασιλιάς» βρήκε στον Ντέιβις τον παίκτη που μπορεί να του δώσει ξανά στον τίτλο του MVP, αλλά και στην κορυφή του NBA. Είναι ηγέτης, αλλά ξέρει να βοηθά και τους συμπαίκτες του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τη φετινή σεζόν μετρά 10.8 ασίστ ανά παιχνίδι, ο καλύτερος του αριθμός έπειτα από 16 χρόνια καριέρας. Εχει 7.7 ριμπάουντ ανα ματς, 1.3 κλεψίματα και 25.8 μέσο όρο πόντων! Ο ΛεΜπρον επέστρεψε δυναμικά, άφησε πίσω του την περσινή κακή σεζόν, διαχειρίζεται όπως πρέπει το σώμα του κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στον θρόνο!

Για πολλά χρόνια παρέμενε δύσκολο το να κερδίσει κανείς τον τίτλο της Ανατολής. Όλα αυτά λόγω του οδοστρωτήρα ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο «Βασιλιάς» είτε με το Μαϊάμι είτε με το Κλίβελαντ μονοπωλούσε την Περιφέρεια και τους τελικούς γενικά του ΝΒΑ για χρόνια. Έπαιξε οκτώ φορές σερί σε τελικούς. Αυτό σημαίνει πως ομάδες με μεγάλα ονόματα όπως οι Πέισερς και Ράπτορς δεν είχαν τις ευκαιρίες τους. Όταν αποχώρησε το Τορόντο που λεγόταν “LeBronto” για τις φορές που το είχε αφήσει εκτός ο ΛεΜπρον κέρδισε και την Περιφέρεια και τον τίτλο του ΝΒΑ.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X