Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa League

Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa League

Ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τους «32» του Europa League και περιμένει τον αντίπαλό του στην κλήρωση της Δευτέρας (16/12).

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 του Ερυθρού Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και εξασφάλισε την 3η θέση, που οδηγεί στη φάση των «32» του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, θα μπουν στην κλήρωση της προσεχούς Δευτέρας (16/12), όπου θα μάθουν ποια ομάδα θα βρεθεί στο δρόμο τους στο μονοπάτι για την ευρωπαϊκή διάκριση.

Το έργο τους, φυσικά, δεν θα είναι εύκολο. Μπορεί η διοργάνωση να μην έχει τη λάμψη του Champios League, όμως οι περισσότεροι πιθανοί αντίπαλοι είναι τέτοιας αίγλης και δυναμικότητας. Ο Ολυμπιακός θα μπει στο γκρουπ των «αδύνατων». Από τις ο ομάδες του Champions League, που θα συνεχίσουν στο Europa, βρέθηκε στην 7η θέση με βάση τους βαθμούς που συγκέντρωσε στον όμιλο με αντιπάλους την Μπάγερν, την Τότεναμ και τον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού:

Άγιαξ (Ολλανδία)
Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Ίντερ (Ιταλία)
Μπενφίκα (Πορτογαλία)
Σεβίλλη (Ισπανία)
Μάλμε (Σουηδία)
Βασιλεία (Ελβετία)
Λίντσερ (Αυστρία)
Σέλτικ (Σκωτία)
Άρσεναλ (Αγγλία)
Εσπανιόλ (Ισπανία)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
Μπράγκα (Πορτογαλία)
Γάνδη (Βέλγιο)
Μπασάκσεχιρ (Τουρκία)
Πόρτο (Πορτογαλία)

Η κλήρωση του Europa League

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 14:00 ώρα Ελλάδας στη Νιόν της Ελβετίας, ενώ τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 20 και στις 27 Φεβρουαρίου του 2020. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και τον επαναληπτικό στο εξωτερικό, σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργάνωσης. Όσο για την ώρα των αγώνων; Θα καθοριστεί αργότερα αν η σέντρα θα γίνει στις 19:55 ή στις 22:00.

Ο Ολυμπιακός είχε αγωνιστεί και πέρυσι σε αυτή τη φάση, όταν αντιμετώπισε την Ντινάμο Κιέβου και αποκλείστηκε, μένοντας στο 2-2 εντός έδρας και χάνοντας με 1-0 στην Ουκρανία. Αν οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στη φάση των «16», τότε θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους στην κλήρωση της 28ης Φεβρουαρίου.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X