Ποδοσφαιρικός «χάρτης»: Οι ημερομηνίες που χρειάζεται να ξέρεις φέτος το καλοκαίρι! (Poll)

Ποδοσφαιρικός «χάρτης»: Οι ημερομηνίες που χρειάζεται να ξέρεις φέτος το καλοκαίρι! (Poll)

O Ιούλιος εκτός από μεταγραφές φέρνει και ευρωπαϊκά ματς! Η νταμπλούχος Ελλάδας, ΑΕΚ μπορεί να μην έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο θα μάθει τον αντίπαλό της στο δρόμο για τ’ αστέρια. Ο Παναθηναϊκός έμαθε την ομάδα που θα επιδιώξει να υπερκεράσει και στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου θα ταξιδέψει στο Κόζιτσε για το πρώτο βήμα. Ο Ολυμπιακός αρχίζει το «χτίσιμο» στην Αυστρία με το μυαλό σε Γκενκ ή Σερβέτ, ενώ ο Ιούλιος θα είναι καυτός για ΠΑΟΚ και Άρη, οι οποίοι δεν έχουν περιθώρια για λάθη.

Super League: Μακροχρόνιες αγορές όλες οι αποδόσεις εδώ!

Πότε παίζει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια θα λάβει μέρος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (στο μονοπάτι των πρωταθλητών). Το πρώτο ματς  θα διεξαχθεί στις 8-9 Αυγούστου και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα (15/8).  Η Ενωση θα ξέρει τον αντίπαλό της στις 24 Ιουλίου, όταν και θα γίνει η κλήρωση. Αν η ΑΕΚ καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, τότε στα Play-offs θα παίξει στις 22-23 και 29-30 Αυγούστου. Αν αποκλειστεί από εκεί, τότε θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Europa League. Aν η ομάδα του Αλμέιδα αποκλειστεί  στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Europa League αν αποκλειστεί και σε αυτά, τότε θα συνεχίσει στους ομίλους τους Conference League.

  • Champions League – 3ος προκριματικός
    Κλήρωση: 24 Ιουλίου
    1ο ματς/2ο ματς: 8 ή 9 Αυγούστου και 15 Αυγούστου

Priceboosts κάθε μέρα!


Πότε παίζει ο Παναθηναϊκός 

Οι «πράσινοι» που βρέθηκαν στη 2η θέση, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League (στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών). Η κληρωτίδα έστειλε στον δρόμο του Παναθηναϊκού την Ντνίπρο με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στις 25 Ιουλίου στο Κόζιτσε της Σλοβακίας και τον επαναληπτικό στη Λεωφόρο την 1η Αυγούστου.

Εφόσον το «τριφύλλι» προκριθεί, θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, ανεξαρτήτως τι θα κάνει στον επόμενο γύρο. Σε περίπτωση αποκλεισμού από τους Ουκρανούς, τότε, θα συνεχίσει στα προκριματικά του Europa League.

  • Champions League – 2ος προκριματικός
    Αντίπαλος: Ντνίπρο
    1ο ματς/2ο ματς: 25 Ιουλίου και 1η Αυγούστου

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο Live Στοίχημα!

Πότε παίζει ο Ολυμπιακός 

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 3η θέση της βαθμολογίας και σε συνδυασμό με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την «Ένωση» πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. Ρόμα και Φιορεντίνα δεν του έκαναν το χατίρι, με συνέπεια να αρχίσει τις υποχρεώσεις από τον 3ο προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον χαμένο του Σερβέτ – Γκενκ. Όποια από τις δύο βρεθεί στον δρόμο των Πειραιωτών, το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 17 του ίδιου μήνα. Εφόσον περάσουν στα Play-offs, τότε θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στις 24/8 και τη ρεβάνς στις 31 του ίδιου μήνα.

  • Europa League – 3ος προκριματικός
    Αντίπαλος: Σερβέτ/Γκενκ
    1ο ματς/2ο ματς: 10 Αυγούστου και 17 Αυγούστου

Build A Bet*: Συνδύασε πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα  


Πότε παίζουν ΠΑΟΚ και Άρης 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε στον τελικό Κυπέλλου, ενώ δεν κατάφερε στην τελευταία στροφή να πάρει την 3η θέση από τον Ολυμπιακό. Έτσι, βρέθηκε στην 4ηκαι μαζί με τον Άρη, ο ο οποίος πήρε την 5η θέση βρέθηκαν στα προκριματικά του Conference League. Από την κλήρωση προέκυψε η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ) ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ και μία εκ των Αραράτ (Αρμενία) ή Εγνατία (Αλβανία) ως αντίπαλος του Άρη.

Τα παιχνίδια αυτά θα διεξαχθούν στις 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου. Δεν υπάρχει μαξιλαράκι ασφαλείας για τις δυο ομάδες, αφού αποκλεισμός σε οποιοδήποτε γύρο συνεπάγεται με το «αντίο» από την Ευρώπη.

  • Conference League – 2ος προκριματικός
    Αντίπαλος για ΠΑΟΚ: Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ
    Αντίπαλος για Αρη: Εγνατία ή Αραράτ
    1ο ματς/2ο ματς: 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Σχολιάστε

X