Το Big 5 της Super League έτοιμο για την πιο σκληρή μάχη!

Το Big 5 της Super League έτοιμο για την πιο σκληρή μάχη!

Πρεμιέρα χωρίς «στραβοπάτημα» για το Big-5 της Super League και η μάχη τίτλου με το… καλησπέρα δείχνει πως θα είναι σκληρή! Μάλιστα και οι πέντε ομάδες δεν δέχθηκαν ούτε γκολ. Νέοι παίκτες συστήθηκαν στο κοινό, παλιοί έδειξαν ότι αποτελούν σταθερές αξίες, ενώ έγιναν αντιληπτές και κάποιες αδυναμίες. Που θα τερματίσουν; Ποια θα πάρει το πρωτάθλημα; Ποια τη 2η θέση που οδηγει στα προκριματικά του Champions League;

Ολυμπιακός, το παζλ ακόμα συμπληρώνεται!

Ο πρωταθλητής Ελλάδας μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί ο Κάρλος Κορμπεράν να προέβη σε πολλές αλλαγές, ωστόσο οι Πειραιώτες πήραν αυτό που ήθελαν, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. «Κλειδί», η εξαιρετική εμφάνιση του Ματιέ Βαλμπουενά, o οποίος στα 37 του χρόνια αποδεικνύει πως παραμένει μια πολύτιμη μονάδα για τον Ολυμπιακό. Πως θα παρουσιαστούν οι πρωταθλητές στη συνέχεια; Το σίγουρο είναι πως δεν θα έχουν καμία σχέση με την ομάδα που είδαμε στα προκριματικά του Champions League κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας αφήνει σιγά – σιγά τα σημάδια της, με τον Κορμπεράν να δίνει βάρος στα άκρα. O Iσπανός θέλει πολλούς παίκτες να πατάνε περιοχή, ενώ στρέφει το βλέμμα του και στα στημένα, από τα οποία ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί αρκετά γκολ. Ο νέος τεχνικός έδωσε δεύτερη ευκαιρία σε παίκτες που ήταν… εκτός, όπως ο Κούντε και ο Ραντζέλοβιτς, θεωρεί ραχοκοκαλιά τον Εμβιλά και δεν μπορεί να διανοηθεί πως τα εξτρέμ δεν θα γυρίζουν να μαρκάρουν.

Βέβαια, οι αλλαγές στο ρόστερ θα συνεχιστούν, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενισχυθεί σε αρκετές θέσεις, ενώ θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Αλλωστε, επιθυμεί πολλές λύσεις στον πάγκο, μιας και υπάρχουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Οι Πειραιώτες αν και δεν πήραν νίκη σε κανονικό αγώνα, εντούτοις, αντέδρασαν μετά το σοκ από τη Χάιφα και βρέθηκαν στους ομίλους του Europa League.  Να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα τιμάται στο 1.70

Σούπερ αποδόσεις στο Ελληνικό πρωτάθλημα! | 21+

Ο ΠΑΟΚ αναζητά το «δέσιμο» και την ηρεμία!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» άρχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του, επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού, χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, ωστόσο δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το παζλ του φετινού ρόστερ. Η ομάδα δείχνει αδυναμία στη δημιουργία φάσεων και ο Λουτσέσκου περιμένει την απόκτηση δημιουργικών χαφ. «Θέλω έναν παίκτη που θα μας δώσει το ένας με έναν, περισσότερη επιθετικότητα. Νομίζω ότι με την προσθήκη ενός τέτοιου παίκτη, οι δυνατότητες του γκρουπ, θα είναι πολύ καλύτερες», τονίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ανυπομονεί για μεταγραφή.

O «Δικέφαλος του Βορρά» έχει δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος και καλείται να βρει λύσεις για να μη χάσει έδαφος. Το βάρος πέφτει και στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού υπάρχει άγχος μετά και την καλοκαιρινή αποτυχία που βαραίνει την ομάδα. Αν ο Ρουμάνος τεχνικός καταφέρει να «δέσει» τους παλιούς και έμπειρους με τα νέα αποκτήματα, τότε, θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα, ώστε ο ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται ήρεμος και κυριαρχικός στο γήπεδο. Να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα προσφέρεται στο 7.00.

Άρης, με το καλύτερο ρόστερ για… τίτλο!

«Η 2η θέση στο Πρωτάθλημα είναι το μίνιμουμ» ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή του Άρη προς τους παίκτες του. Οι «Κίτρινοι» έχουν κάνει εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θέλουν άμεσα να κλείσουν και τις τελευταίες «τρύπες» στο ρόστερ, ώστε να φανούν πανέτοιμοι στη νέα σεζόν. Το ξεκίνημα ήταν καλό, έυκολη νίκη 3-0 κόντρα στον Λεβαδειακό με καλά διαστήματα.

Ο κόουτς Μπούργος καλείται να διαχειριστεί τις πολλές αλλαγές του ρόστερ και να παρουσιάσει ένα σύνολο ικανό για πρωταθλητισμό. Υπήρχε η απόφαση της δημιουργίας μιας ομάδας από την αρχή, ένα εγχείρημα το οποίο προφανώς εμπεριέχει ρίσκο, πλην όμως ήταν αναγκαίο από τη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι είχε κλείσει ο κύκλος της προηγούμενης. Να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα ο Άρης προσφέρεται στο 15.00.

Ο Άρης παλεύει για έναν χαφ που θα κάνει τη διαφορά, όπως ο Μπρούνο Κόστα, περίπτωση που δύσκολα θα προχωρήσει. Η έλευση του Ν’Κουλού ενισχύει αρκετά τους «Κίτρινους» στην άμυνα, ενώ στην επίθεση έπειτα από πολλά χρόνια υπάρχουν παίκτες ικανοί να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Το μομέντουμ είναι με τον Άρη και απομένει να αποτυπωθεί και στο χορτάρι.

Build A Bet* στο Ελληνικό πρωτάθλημα| 21+  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Με αυτοπεποίθηση για την εκτόξευση!

Θα είναι η χρονιά του; Ο Κυπελλούχος Ελλάδας επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο η γεύση ήταν γλυκόπικρη. Η διοίκηση του «Τριφυλλιού» φρόντισε να κάνει τη διαφορά μεταγραφικά και να φέρει παίκτες ικανούς να εκτοξεύσουν επιθετικά το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο φορ Σπόραρ και οι εξτρέμ, Βέρμπιτς, Μπερνάρντ γεμίζουν αρκετά την επίθεση. Παίκτες ικανοί να αναβαθμίσουν το επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Η αποχώρηση των Βιγιαφάνιες, Μαουρίτσιο και Βιτάλ ίσως να αφήνει κενά στη μεσαία γραμμή, ωστόσο ο Γιοβάνοβιτς αισιοδοξεί πως η ομάδα του είναι σε θέση να αποτυπώσει εικόνα ακόμα καλύτερη από την περσινή. Αλλωστε, η πώληση του Αλεξανδρόπουλου γεμίζει τα ταμεία και οι «Πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση δυο χαφ. Στο φετινό μαραθώνιο μπήκαν με το δεξί, επικράτησαν 1-0 του Ιωνικού έχοντας καλά διαστήματα. Στόχος του να φτάσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (4η αγωνιστική) έχοντας το απόλυτο νικών.

Η αισιοδοξία για τη φετινή χρονιά είναι διάχυτη, ο κόσμος έδειξε με το… καλησπέρα της σεζόν πως είναι στο πλευρό της και στόχος είναι το καλό σερί που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Να κατακτήσει την κούπα ο Παναθηναϊκός προσφέρεται στο 6.50.

Με το δεξί η ΑΕΚ, περιμένει την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Με το δεξί η Ένωση στο φετινό πρωτάθλημα, επικράτησε 3-0 της Λαμίας εκτός έδρας κι έδειξε πως κάτι καλό γίνεται. Επειτα από 19 χρόνια γυρίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπαίνοντας στο ολοκαίνουργιο γήπεδό της. Με τον Ματίας Αλμέιδα πλέον στον πάγκο επιθυμεί να ξαναβρεί την ταυτότητά της και να παρουσιαστεί ελκυστική και ανταγωνιστική. Η Ενωση θέλει να αφήσει στην άκρη την περσινή άσχημη χρονιά, γι αυτό και οι αλλαγές ήταν πολλές σε όλους τους τομείς.

Η ΑΕΚ θέλει να παρουσιαστεί πιο δυνατή, πιο συμπαγής, το πάθος να ξεχειλίζει, όπως και η αυτοθυσία, γι αυτό και αποκτήθηκαν παίκτες πρώτης γραμμής, όπως οι Βίντα, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα.

Ο Κροάτης αμυντικός δένει ακόμα περισσότερο την άμυνας της Ένωσης, ενώ η ηγετική παρουσία του Μεξικανού «κλείνει» τα κενά στον άξονα. Μάλιστα, ο έμπειρος μέσος έβαλε τη σφραγίδα του στην πρεμιέρα, ενώ ο Αραούχο αποτύπωσε στο χορτάρι την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. H είσοδος του Γκατσίνοβιτς θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα, με τον Σέρβο να είναι έτοιμος για νέες παραστάσεις. Η ΑΕΚ αναζητά τρία ακόμα κομμάτια για το παζλ, ελπίζοντας πως αυτό θα γίνει σύντομα. Να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα προσφέρεται στο 4.20.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

 

Σχολιάστε

X