Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας: «Τελικός» για... Europa League!

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: «Τελικός» για… Europa League!

Εναρξη: 22.00, 13/12/2019
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης», Πειραιάς

Στο καυτό «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα κι έχει μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον στείλει στο… Europa League!

Μόνο νίκη ο Ολυμπιακός

Η νύχτα στο Λονδίνο είχε αρχίσει ονειρεμένα για τον Ολυμπιακό καθώς το 0-2 στο 19′ ήταν… οιωνός θριάμβου! Όμως η γκέλα ολκής του Μεριά στο φινάλε του πρώτου μέρους ήταν η… μαχαιριά που στην συνέχεια άνοιξε την πληγή των λαθών και το 4-2 της Τότεναμ, στέρησε από τους «ερυθρολεύκους» κάτι καλύτερο που άξιζαν! Πλέον, οι Πειραιώτες μπορούν να συνεχίσουν μόνο στο Europa League, αρκεί να νικήσουν τον Ερυθρό Αστέρα. Εχουν μόλις ένα βαθμό στον όμιλο και είναι χαρακτηριστικό πως στα τέσσερα από τα πέντε ματς έχουν ανοίξει το σκορ, αλλά έχουν ηττηθεί. «Μόνο θετικά μπορούμε να δούμε αυτά τα ματς.

Μόνο καλό σου κάνει η συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση. Όλοι οι παίκτες ανυπομούν για το ματς. Έχουν φιλοδοξίες. Είναι καλό για την ιστορία μας. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε τελικούς. Όπως με Πλζεν, Μπασάκ, Κρασνοντάρ ή και ΠΑΟΚ. Μας αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Ξέρουμε την σημασία του αγώνα και την υποχρέωσή μας απέναντι στον κόσμο και στον σύλλογο και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτό που πρέπει» τόνισε ο Μαρτίνς, ο οποίος δεν υπολογίζει τον Βαλμπουενά, αντίθετα ο Αβραάμ επιστρέφει στο βασικό σχήμα.

Για δυο αποτέλεσματα ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στους μεγάλους, γνώρισε βαριές ήττες, και με παθητικό 19 τερμάτων έδειξε πως δεν μπορούσε να κάνει την υπέρβαση. Εμεινε στο τρίποντο με τον Ολυμπιακό, το οποίο πάντως ήρθε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Με σύμμαχο τα… δυο αποτέλεσμα στον Πειραιά, αφού βολεύεται και με ισοπαλία. « Είναι τελευταιος αγώνας της φάσης των ομίλων και είναι ευκαιρία για εμάς να προκριθούμε. Υπήρχαν τόσα πολλά σημαντικά ματς. Ο Ερ. Αστέρας είναι εδώ και ΄έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει τώρα μία μεγάλη πρόκληση. Θα δώσουμε το καλύτερο για τον αγώνα».

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας, οι αριθμοί

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, το πρώτο ραντεβού ήταν στο Βελιγράδι για τον α’ γύρο και οι Σέρβοι επικράτησαν 3-1.

Ο Αστέρας έχασε πέντε από τα έξι εκτός έδρας ματς εναντίον ελληνικών ομάδων σε ευρωπαϊκά ματς. Είχε κερδίσει το ματς με τον Παναθηναϊκό τον Μάρτιο του 1992.

Ο Ολυμπιακός έχει μόλις ένα βαθμό σε πέντε ματς, τους λιγότερους στη φάση των ομίλων μαζί με τη σεζόν 2017-18.

Ο Αστέρας έχει χάχει και τα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια στη φάση των ομίλων του Champions League, έχοντας δεχθεί 21 γκολ, ενώ σκόραρε μόλις 2!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει στα 13 τελευταία παιχνίδια ομίλων του Champions League, έχει δεχθεί τουλάχιστον δυο γκολ στα 12 από αυτά.

Ο Αστέρας έχει δεχθεί 19 γκολ σε πέντε ματς, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα φέτος. Η Λέγκια είχε δεχθεί 24 τη σεζόν 2016-17.

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις, αλλά ηττήθηκε. Ωστόσο, ο μοναδικός του πόντος είναι αυτός της πρεμιέρας με το comeback κόντρα στην Τότεναμ

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X