Flashback Playoffs Euroleague: Από την κόλαση του 2-1 στο Final 4 ο Ολυμπιακός

Flashback Playoffs Euroleague: Από την κόλαση του 2-1 στο Final 4 ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός – Εφές ένα δυνατό ραντεβού με μεγάλη ιστορία! Οι δύο τους δε συναντήθηκαν ποτέ σε ένα φάιναλ φορ, ωστόσο υπήρξαν παιχνίδια που έκαναν τη διαφορά, όπως η σειρά του 2017!

Ο Ολυμπιακός με τον Βασίλη Σπανούλη… σεληνιασμένο και τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν την ψυχή τους στην άμυνα, νίκησε την Εφές με 62-74. Στο ματς – πρόκληση οι Πειραιώτες έβγαζαν στο παρκέ την ανωτερότητά τους κι έφερναν τη σειρά στα ίσα! Είχαν προηγηθεί τρία μεγάλα, δυο στο Φάληρο κι ένα στην Τουρκία! Στο πρώτο ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε επικρατώντας 87-72, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική, εφιαλτική για τους «ερυθρόλευκους».

Η Εφές είχε τον τρόπο να παγώσει το ΣΕΦ επικρατώντας 73-71, αλλά και να κερδίσει στην Πόλη με 64-60. Οι Πειραιώτες έπαιξαν άθλια άμυνα σε δεύτερη και τρίτη περίοδο, ενώ επιθετικά «πνίγηκαν» στη βιασύνη τους μέχρι και το 35′. Ο Σπανούλης έκανε τα απίθανα, αλλά τελικώς δεν ήταν αρκετά. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρέθηκε με την πλάτη στον… τοίχο, κάτι που χτύπησε καμπανάκι! Το Game 5 είχε απόλυτο πρωταγωνιστή τον V Span! Εκανε τα πάντα. Σούπερ άμυνα, 18 πόντοι, 4 ασίστ και μόλις ένα λάθος! Σκέτη μαγεία ο αρχηγός που αποφάσισε να επιστρέψει στη σειρά στον Πειραιά!

Με μία εμφάνιση αντάξια της ιστορίας του ο Ολυμπιακός νίκησε το άγχος και την Αναντολού Εφές (87-78) και βρέθηκε στην πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Οπλο η άμυνά του και οι προσωπικότητες των παικτών! Οι νικητές ήταν ανώτεροι στα δίποντα (55.8%-42.2%), πήραν τα ριμπάουντ (35-29) και είχαν 6 κλεψίματα, ενώ ο Σπανούλης σε 32:42 είχε 22 πόντους (4/6δ., 2/7τρ., 8/11β.), 6 ασίστ, ένα κλέψιμο και 4 λάθη. Με έναν τίτλο «Ο απόλυτος ηγέτης!»

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X