Παναθηναϊκός - Αρμάνι: Να σπάσουν το αρνητικό σερί οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός – Αρμάνι: Να σπάσουν το αρνητικό σερί οι «πράσινοι»

Εναρξη: 21:45, 03/12/2020
Γήπεδο: OAKA

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την ήττα από τη Μπασκόνια, φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο και θέλει να βγάλει ένα βελτιωμένο πρόσωπο. 

Ατελείωτο στοίχημα στη Euroleague με αμέτρητα ειδικά!

Όλες οι αποδόσεις Euroleague εδώ!

Να σπάσει το σερί ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι (10-20) υποδέχονται την Αρμάνι (21:00) και ψάχνουν τρόπο να πάρουν θετικό αποτέλεσμα έπειτα από τρεις σερί ήττες που έχουν στη διοργάνωση. Κόντρα στη Μπασκόνια ο Παναθηναϊκός έβγαλε ξανά πολλά προβλήματα στο παρκέ και το 82-97 έφερε την 20η ήττα στη EuroLeague και την έκτη στην τελευταία επτάδα αγώνων.

Μπορεί για σχεδόν ένα ημίχρονο οι παίκτες του Κάτας να ήταν κοντά στο σκορ, όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των Βάσκων. Η περιφερειακή άμυνα ήταν κάκιστη, με τη Μπασκόνια να σουτάρει με 70% από την περιφέρεια. Η απουσία του Νέντοβιτς ήταν ξανά εμφανέστατη. Ο Σέρβος γκαρντ ακολουθεί μέρος των προπονήσεων και απόψε ίσως επιστρέψει στη δράση. «Παίζουμε με μία εξαιρετική και ποιοτική ομάδα.

Η Αρμάνι χρησιμοποιεί 10-11 παίκτες μέσα στον αγώνα με διαφορετικούς σχηματισμούς. Γι’ αυτό και δεν μπορούμε να βγάλουμε μόνο ένα πλάνο. Η τακτική μας βασίζεται και στα πρόσωπα των αντιπάλων. Αν παίζουν για παράδειγμα με τον Σέρχιο είναι διαφορετική ομάδα, σε σύγκριση με τις φορές που χρησιμοποιούν ψηλά σχήματα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και μεγάλη πρόκληση για εμάς» τόνισε ο Κάτας.

Ολα για την τετράδα η Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο (20-12) θέλει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα και το απέδειξε στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Η ιταλική ομάδα δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Σέρβους. Ο Κέβιν Πάντερ φρόντισε με 23 πόντους να ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα επικρατήσει! Οπως μαρτυρά το 72-93 επί του Αστέρα, οι παίκτες του Μεσόνα δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα με τέσσερις διψήφιους, εξαιρετικά ποσοστά σε δίποντα (54,5%) και τρίποντα (51,9%). «Απολαύσαμε την πρόκρισή μας στα πρόκρισή μας στα playoffs της EuroLeague, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρίσουμε περισσότερο. Υπάρχει ένα άλλο πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κανονική περίοδο» τόνισε ο Μεσίνα.

Αρμάνι – Παναθηναϊκός, η παράδοση

Αυτή είναι η 22η συνάντηση μεταξύ των ομάδων. Ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι με 14 νίκες και 7ήττες. Παράλληλα, κέρδισε έξι από τις τελευταίες εννέα αναμετρήσεις τους. Η Μιλάνο και στα δυο περσινά ματς με τον Παναθηναϊκό κατάφερε να πάρει ισάριθμες νίκες, όμως στον φετινό α’ γύρο οι «πράσινοι» πήραν ένα μεγάλο διπλό (77-80). Εννέα φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ, με 6νίκες του «τριφυλλιού» και 3 των Ιταλών.

X