Ελλάδα - Γεωργία: Με φόρα από την... Ισπανία η Εθνική!

Ελλάδα – Γεωργία: Με φόρα από την… Ισπανία η Εθνική!

Εναρξη: 21.45, 31/03/2020
Γήπεδο: Τούμπα

Η Ελλάδα μπήκε με το δεξί στον όμιλο των προκριματικών, ωστόσο μια νίκη επί της Γεωργίας θα δώσει μεγαλύτερη αξία στην ισοπαλία της πρεμιέρας με την Ισπανία. 

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Με φόρα από την Ισπανία η Ελλάδα!

H Eλλάδα έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στη φάση των ομίλων, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Ισπανία στη Γρανάδα, αποτέλεσμα που δύσκολα θα αποσπάσουν οι ανταγωνιστές της στον δρόμο για το Κατάρ. Η Ελλάδα μπορεί να μην είχε κατοχή μπάλας, ευκαιρίες, αλλά ήταν ουσιαστική, εκμεταλλεύθηκε το λάθος των Ισπανών και με σπουδαία αμυντική εμφάνιση στην επανάληψη πήρε το βαθμό. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και στο φιλικό με τις Ονδούρες στην Τούμπα, όπου επικράτησε 2-1 με αρκετά νέα πρόσωπα.

«Η ομάδα είναι καλά, σε πολύ καλό επίπεδο. Είχαμε κάποια μικρά προβλήματα, αλλά είναι όλοι διαθέσιμοι. Αυτά είναι τα καλά νέα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Η Γεωργία είναι μια πολύ καλή ομάδα, είχαν πολύ καλές εμφανίσεις με Ισπανία και Σουηδία και άξιζαν περισσότερα ίσως. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς, δεν υπάρχουν εύκολα ματς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να κερδίσουμε και αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να το πετύχουμε» τόνισε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Το θετικό για τον Φαν’τ Σχιπ είναι ότι έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Ετσι αναμένεται να δούμε σε 4-2-3-1 τους: Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ και στα στόπερ θα είναι οι Τζαβέλλας και Παπαδόπουλος, με μπακ τους Μπακάκη (δεξιά) και Γιαννούλη (αριστερά). Ζέκα και Μπουχαλάκης θα είναι το δίδυμο στα χαφ, με τον Μπακασέτα να είναι μπροστά τους. Στα άκρα φαίνεται οι Τζόλης, Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Παυλίδης, που σκόραρε απέναντι στην Ονδούρα ή ο φορμαρισμένος Γιακουμάκης των 27 τερμάτων!

Tι λέει η παράδοση; Μόνο μια ισοπαλία σε 7 αναμετρήσεις έχει παραχωρήσει στην Γεωργία η Εθνική. Εντός έδρας στα προκριματικά του Euro 2012 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ετσι, εντός έδρας η Εθνική μας μετρά 3 νίκες και μια ισοπαλία. 

Η Γεωργία του Σανιόλ απειλεί…

Με το αριστερό η Γεωργία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού έπειτα από δυο αγωνιστικές μετρά ισάριθμες ήττες. Ηττα στις λεπτομέρειες από τη Σουηδία εκτός έδρας (0-1), ήττα και από την Ισπανία (1-2) εντός έδρας και μάλιστα στις καθυστερήσεις. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην ήταν ιδανικά, αλλά οι εμφανίσεις άφησαν υποσχέσεις και η παρουσία του νέου τεχνικού, Βίλι Σανιόλ δείχνει πως η Γεωργία αλλάζει πρόσωπο. Αλλωστε, κόντρα στους Ιβηρες προηγήθηκε με τον Κβαρατσχέλια, αλλά δεν άντεξε την πίεση και ηττήθηκε στις καθυστερήσεις. Η Γεωργία, εκτός από τον βαθμό της ισοπαλίας, έχασε ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα τον Λέβαν Σενγκέλια, ο οποίος αποβλήθηκε μετά το γκολ των Ισπανών. Ο Γάλλος τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος, δηλώνοντας σίγουρος πως με τέτοια προσήλωση θα υπάρξει βελτίωση, άρα και καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια. Ετσι κι αλλιώς ο πήχης για τους Γεωργιανούς δεν είναι ψηλός, ενώ ο Σανιόλ δεν έχει συμπληρώσει ούτε μήνα με τη νέα ομάδα του. Εκτός αποστολής για το ματς με την Ελλάδα και ο μπακ, Ταμπίτζε.

X