ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Εναρξη: 17.00, 17/02/2019
Γήπεδο: Δυο Αοράκια, Ηράκλειο

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν την πρώτη κούπα της χρονιάς στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εγραψε ιστορία ο «Δικέφαλος», πολυνίκης ο Παναθηναϊκός.

Στον τελικό έπειτα από 20 χρόνια ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ πέρασε το εμπόδιο της Κύμης με 72-61 κι επέστρεψε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά από 20 χρόνια. Ηταν το 1999 όταν και είχε κατακτήσει το τρόπαιο απέναντι στην ΑΕΚ. «Η ουσιαστική διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων σε όλα τα επίπεδα είναι μεγάλη. Όποιος δεν το βλέπει, δεν βλέπει ρεαλιστικά τα πράγματα. Παρόλα αυτά, εμείς θέλουμε κι έχουμε δείξει ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε ομάδες κορυφαίου επιπέδου, ειδικά σε ένα παιχνίδι» τόνισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος είδε τον Φιλ Γκος να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση και να είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ραντεβού. Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το 4ο τρόπαιο της ιστορίας του.

Με απουσίες στην περιφέρεια ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός (18 κατακτήσεις στα 43 χρόνια της ιστορίας της διοργάνωσης) στον 44ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να προσθέσει έναν ακόμα τίτλο στο παλμαρέ του. Στον ημιτελικό και σε ένα ματς που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, οι “πράσινοι” πήραν στα χαρτιά το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς ο Ολυμπιακός αποχώρησε στο ημίχρονο, διαμαρτυρόμενος έντονα για τη διαιτησία.  Ο Ρικ Πιτίνο θα έχει στη διάθεσή του τους Νικ Καλάθη και Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ματ Λοτζέσκι και Νίκος Παππάς. «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και θα παίξουμε στον Τελικό. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός, έχει έμπειρους παίκτες κι έχει βρεθεί σε ανάλογη θέση ξανά. Είμαστε προετοιμασμένοι, θα κάνουμε και προπόνηση εδώ. Στον Τελικό θα μετρήσει κάθε κατοχή» τόνισε ο Καλάθης.

Η δεύτερη φορά…
Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία και μετά από τον αγώνα του 1982. Τότε ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο με 65-63 χάρη σε δύο βολές του Ντέιβιντ Στεργάκου στα 2”.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X