Αρης – Πανιώνιος: Με το βλέμμα στην 4άδα!

Αρης – Πανιώνιος: Με το βλέμμα στην 4άδα!

Εναρξη: 18:00, 17/02/2019
Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης (23.220)

Ο φορμαρισμένος Αρης φιλοξενεί την Κυριακή το απόγευμα (18:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον υποτονικό το τελευταίο διάστημα Πανιώνιο για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Τρεις σερί νίκες για τον Αρη στο πρωτάθλημα, η πιο πρόσφατη επιβλητική στην Αρκαδία επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-0, όπου η ομάδα του Σάββα Παντελίδη πλέον στοχεύει ακόμα και στην πρώτη 4άδα. Από ήττα «σοκ» προέρχεται ο Πανιώνιος καθώς ηττήθηκε 0-1 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας. Μία νίκη στα έξι τελευταία για τους Νεοσμυρνιώτες.

Χαμόγελα και ελπίδες στον Αρη

Η σεζόν ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον Αρη, όμως μία μεγάλη αγωνιστική κοιλιά έφερε γκρίνια, την απόλυση του Ισπανού Πάκο Ερέρα και γενικά μία περίεργη κατάσταση σε ομάδα, διοίκηση και κόσμο. Η έλευση του Σάββα Παντελίδη επανέφερε την ηρεμία, παρότι μεσολάβησε και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, ενώ οι τρεις τελευταίες συνεχόμενες νίκες έφεραν και χαμογέλα, την ελπίδα ενόψει συνέχειας.

Δύο διπλά σε Ξάνθη (1-0) και Τρίπολη (3-0), αλλά και το 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα οι συνεχόμενες νίκες των «κιτρινόμαυρων», οι οποίες εκτός από τα αποτελέσματα, παίζουν και καλό ποδόσφαιρο. Μοναδικός απών από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο μέσος Σιώπης. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Σε κατάσταση… σοκ ο Πανιώνιος!
Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν σημειωμένο στο πρόγραμμά του ως από τις αποστολές που έπρεπε να κερδίσει, καθώς ήταν ενδιάμεσα των δύσκολων αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Αρη, όμως γνώρισε αναπάντεχη ήττα με 1-0 στη Νέα Σμύρνη. Μόλις μία νίκη στην τελευταία 6άδα αγώνων, λογικό και επόμενο να «κατρακυλήσει» στο βαθμολογικό πίνακα.

Πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη, στο απουσιολόγιο είναι γραμμένα τα ονόματα των Σαραμαντά, Κούρντι, δύο βασικά ακραία μπακ για τον Απόστολο Μάντζιο. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ (ρεβάνς Κυπέλλου), Ατρόμητος και Παναιτωλικός (τα 3 από τα 4 εκτός έδρας), το πρόγραμμα του Πανιώνιο είναι δύσκολο.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Πανιώνιος – Αρης: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2018-19)
Αρης – Πανιώνιος: 1-2 (Κύπελλο Ελλάδας 2017-18)
Αρης – Πανιώνιος: 1-0 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)
Πανιώνιος – Αρης: 1-2 (Σούπερ Λιγκ 2013-14)
Αρης – Πανιώνιος: 2-1 (Σούπερ Λιγκ 2012-13)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X