Ιταλία – Πολωνία: Αποκαλυπτήρια στη Μπολόνια

Ιταλία – Πολωνία: Αποκαλυπτήρια στη Μπολόνια

Στο «Ρενάτο Νταλ’ Αρα», η Ιταλία φιλοξενεί την Πολωνία στο πλαίσιο του Γ ομίλου της League A του Nations League. Με Μαντσίνι πρώτη φορά στον πάγκο σε επίσημη διοργάνωση οι γηπεδούχοι, με Μπζέντσεκ οι φιλοξενούμενοι.

Με όνειρα…χίλια
Η Ιταλία ήταν η μεγάλη απούσα του φετινού Μουντιάλ και όλοι στο εσωτερικό των «ατζούρι» οργανώνονται ώστε να μην υπάρξουν ανάλογες αποτυχίες στο μέλλον. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, μετά από μακρά προπονητική καριέρα σε ομάδες της Ιταλίας και περάσματα από Αγγλία (Μάντσεστερ Σίτι), Τουρκία (Γαλατασαράι) και Ρωσία (Ζενίτ), βρέθηκε στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Ο 53χρονος, άλλοτε φορ της Σαμπντόρια, επιθυμεί να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Οι «παλιοσειρές» της άμυνας Κιελίνι και Μπονούτσι είναι εντός αποστολής, με τον Μπαλοτέλι να ξεχωρίζει στην επίθεση. Αρκετά τα νέα πρόσωπα, με επτά παίκτες να μην έχουν φορέσει ξανά το εθνόσημο ενώ αρκετοί έχουν λιγοστές συμμετοχές με τους «ατζούρι».

Αναγκαία η αλλαγή
Η Πολωνία απέτυχε να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο φετινό Μουντιάλ και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προέβη σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας. Ο Γέζι Μπζέντσεκ ανέλαβε τα ηνία, με τον 47χρονο να δούλευε πέρσι στη Βίσλα Πλοκ ενώ είναι ο θείος του διεθνούς Γιάκουμπ Μπλατσικόφσκι που έχει συμπληρώσει 100 διεθνείς συμμετοχές και είναι εντός κλήσεων.

«Η Ιταλία είναι το φαβορί της μεταξύ μας αναμέτρησης αλλά δεν πρόκειται να παραδοθούμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, είναι ένα σοβαρό τεστ για να φανούν οι αδυναμίες μας και να δουλέψουμε στη συνέχεια πάνω σε αυτές. Η εθνική μας ομάδα γύρισε σελίδα, αφήσαμε πίσω το Μουντιάλ και προετοιμαζόμαστε για το μέλλον. Το έμψυχο δυναμικό έχει ποιότητα» σχολίασε ο Μπζέντσεκ.

Στην αποστολή δεσπόζει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας, ο φορ Λεβαντόφσκι (55 γκολ) ενώ ακολουθούν οι Σέζνι (γκολκίπερ), Ρίμπους (μπακ), Γκλικ (στόπερ), Ζιελίνσκι (χαφ), Μπλατσικόφσκι (εξτρέμ) και Μίλικ (φορ).

Επιπρόσθετα στατιστικά

Πρόσφατη παράδοση:

Ιταλία – Πολωνία       3-0

Ιταλία – Πολωνία       2-0

Ιταλία- Πολωνία 0-0

Ιταλία – Πολωνία       2-2

Ιταλία – Πολωνία       0-0

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με υψηλές αποδόσεις. |21+

Σχολιάστε

X