Απόλλων - Παναθηναϊκός: Νίκη - ανάσα θέλουν οι Πράσινοι!

Απόλλων – Παναθηναϊκός: Νίκη – ανάσα θέλουν οι Πράσινοι!

Εναρξη: 19:00, 01/04/2019
Γήπεδο: Ριζούπολη, Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Απόλλωνα και θέλει νίκη για να αποφύγει περιπέτειες. Σοβαρό πρόβλημα στο γκολ οι «Πράσινοι».

Για το γόητρο ο Απόλλων
Η ήττα του Λεβαδειακού από τον ΠΑΣ έφερε και το μαθηματικό τέλος του Απόλλωνα (στην περίπτωση της αναδιάρθρωσης) στη φετινή Super League, αν και όλοι είχαν πιστέψει στο… μοιραίο. Υπήρξε διάστημα όπου κέρδιζε τις εντυπώσεις, ωστόσο, πριν τη διακοπή γνώρισε βαριά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (5-0) και στα τελευταία του τέσσερα ματς σημείωσε μόλις ένα γκολ. Αλλωστε, ο Απόλλων κράτησε ανέπαφη την εστία του μόλις σε τέσσερις περιπτώσεις στα 25 ματς, διαθέτοντας έτσι και τη χειρότερη άμυνα-επίθεση της κατηγορίας. Χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς του παίκτες δίνει ο Βελέντζας, καθώς δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πρόβλημα στο γκολ ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς διακόπηκε στο 69′ κι ενώ έχανε με 1-0. Πρωτόδικα αποφασίστηκε να συνεχιστεί από το σημείο που σταμάτησε και παράλληλα του επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η μοίρα του ντέρμπι, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Στόχος του η νίκη στη Ριζούπολη για να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με τη συμμετοχή του στα μπαράζ. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός «τρέχει» σερί κόντρα στον Απόλλωνα 15-2-1 σε ΟΑΚΑ, Λεωφόρο και Ριζούπολη. Βέβαια, η νέα χρονιά δεν θυμίζει σε τίποτα το 2018, ο Παναθηναϊκός δεν πείθει αγωνιστικά, ενώ οι «πράσινοι» δεν σκόραραν στο 2ο ημίχρονο, στα 10 από τα 12 παιχνίδια τους. Μόλις πέντε γκολ έχει πετύχει σε αυτό το διάστημα, με την ομάδα να είναι χωρίς ενέργεια και λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X