Αρσεναλ - Νιουκάστλ: Αφιλόξενο το Λονδίνο για «Καρακάξες»

Αρσεναλ – Νιουκάστλ: Αφιλόξενο το Λονδίνο για «Καρακάξες»

Εναρξη: 22:00, 01/04/2019
Γήπεδο: Emirates, Λονδίνο

Η Αρσεναλ υποδέχεται τη Νιουκάστλ και θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στις θέσεις του Chasmpions League. O Λακαζέτ και το αρνητικό ρεκόρ του Μπενίτεθ

Αρσεναλ ξανά για τετράδα
H Aρσεναλ είδε τη Γιουνάιτεντ να κερδίζει τη Γουότφορντ και να την προσπερνά ξανά στη μάχη της τετράδας. Στο -1 από τους Κόκκινους οι Λονδρέζοι και πλέον κάθε παιχνίδι της είναι τελικός. Η Άρσεναλ στη μίνι διακοπή βρέθηκε στο Ντουμπάι κι έκανε προετοιμασία. Θα έχει το συν πως δεν θα βρει στο πρόγραμμά της στην συνέχεια καμία από τις ομάδες της τοπ εξάδας, γνωρίζοντας πάντως ότι εκτός έδρας δεν έχει την ίδια δυναμική. Τι λέει όμως η παράδοση με τη Νιούκαστλ; Η Άρσεναλ κέρδισε τα τελευταία έξι παιχνίδια της Premier League με την Νιουκάστλ σκοράροντας 18 γκολ. Παράλληλα, έχει κερδίσει και τα έξι εντός έδρας παιχνίδια της στο 2019 και μόνο η Σίτι και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ το έχουν καταφέρει στο Νησί. Συνολικά μετρά εννέα σερί εντός έδρας νίκες στη διοργάνωση και το μεγαλύτερο σερί της ήταν τα 10 ματς τη σεζόν 1997-98! Σύμμαχος ο Λακαζέτ, ο οποίος σημείωσε το 73% των γκολ της Premier League για την ομάδα στα έδρα της (19/26). Από τους 42 παίκτες που σημείωσαν 10+ γκολ στην Premier League για τους Gunners, μόνο ο Τόνι Ανταμς είχε καλύτερο ποσοστό (83%).

Ψάχνει νίκη – ανάσα η Νιούκαστλ
Η Νιουκάστλ βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και μόνο… χαλαρή δεν μπορεί να είναι, μιας και οι ανταγωνιστές της ανεβάζουν ρυθμό. Tρεις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και με τον Ράφα Μπενίτεθ εγγυητή η ομάδα έχει πλέον αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Αλλωστε, μέχρι τον Δεκέμβριο ήταν στα φαβορί για τον υποβιβασμό. Βέβαια, οι Καρακάξες έχασαν τους 11 από τους 12 τελευταίους αγώνες τους στην Premier League εναντίον της Αρσεναλ. Μόνο εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (28) η Νιουκάστλ έχασε περισσότερα παιχνίδια της Premier League από ό, τι κόντρα στους Gunners (27). Tα ταξίδια στο Λονδίνο δεν είναι ευχάριστα για τις Καρακάξες, αφού σε 23 εξόδους στηνς πρωτεύουσα έχει ηττηθεί 17 φορές, έχοντας μόλις τρεις νίκες. Η κατάσταση δεν είναι καλύθτερη ούτε για τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος έχει αποσπάσει μόλις δυο πόντους σε επτά εκτός έδρας ματς με την Αρσεναλ, μετρώντας και πέντε ήττες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X