Αρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Με συνδετικό κρίκο τον Έμερι

Αρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Με συνδετικό κρίκο τον Έμερι

Ο Ουνάι Έμερι που βρίσκεται πια στον πάγκο της Άρσεναλ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, Παρί Σεν Ζερμέν, σε μία σπουδαία φιλική αναμέτρηση στο Καλάνγκ της Σιγκαπούρης. Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο ραντεβού των δυο ομάδων ήταν την περίοδο 2016-17, όταν είχαν αναμετρηθεί στη φάση των ομίλων του Champions League.

Ντεμπούτο με το αριστερό
Οι «κανονιέρηδες» του Λονδίνου ξεκίνησαν άσχημα τη συμμετοχή τους στο International Champions Cup, γνωρίζοντας την ήττα στη διαδικασία των πέναλτι από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το κέρδος από την εν λόγω αναμέτρηση ήταν η απόδοση του Εμίλ Σμιθ Ρόου. Ο διεθνής με την εθνική ομάδα Νέων της Αγγλίας πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ και ήταν εκ των διακριθέντων.

Ήδη, ο Σμιθ Ρόου, θεωρείται μεγάλο ταλέντο, με τον τεχνικό Ουνάι Έμερι να πλέκει το εγκώμιο του 17χρονου: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του. Όχι μόνο στο πρόσφατο φιλικό αλλά γενικότερα. Του έδωσα την ευκαιρία να αγωνιστεί γιατί στις προπονήσεις τα πηγαίνει περίφημα και δείχνει ότι αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, το μέλλον του ανήκει».

Εύκολο Cash Out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

«Λειψή» αγωνιστικά
Η γαλλική ομάδα ταξίδεψε για τη Σιγκαπούρη με αρκετές απουσίες, όπως αυτές των Τιάγκο Σίλβα, Μονιέ, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Καβάνι. Παρ’ όλα αυτά, με παρόντα στελέχη όπως οι Μπουφόν, Κουρζαβά, Τραπ και Βεράτι, ο σύλλογος του Παρισιού δεν φαντάζει αμελητέα ποσότητα.

Στο πιο πρόσφατο φιλικό, η Παρί γνώρισε την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου επί αυστριακού εδάφους. Ο Τίμοθι Γουεά, γιος του σπουδαίου Ζορζ Γουεά, είχε βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Στην επανάληψη, όμως, οι Βαυαροί έφθασαν στην ανατροπή, νικώντας με σκορ 3-1.

Επιπρόσθετα στατιστικά:

Τελευταία αποτελέσματα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ      1-1 (3-1 στη διαδικασία των πέναλτι)

Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν        3-1   (Ο Γουεά σκόρερ των Παριζιάνων)

Σχολιάστε

X