Ατλέτικο – Αρσεναλ: Ανοιχτή η πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Ατλέτικο – Αρσεναλ: Ανοιχτή η πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ

Τι δείχνει η φόρμα για το Ατλέτικο Μαδρίτης – ‘Αρσεναλ
Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως έχει πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, μετά το 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Άρσεναλ.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί απόλυτα την αποβολή του αμυντικού της Ατλέτικο, Σίμε Βρσάλικο, στο 10ο λεπτό, αλλά μπορεί να είναι αισιόδοξη λόγω των πολλών ευκαιριών που δημιούργησε στο «Εμιρεϊτς». Θα χρειαστεί, όμως, να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ισπανία σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Μόλις δύο εντός έδρας ήττες η Ατλέτικο

Ένα γλίστρημα αντίπαλου αμυντικού έδωσε τη δυνατότητα στον Γκριζμάν να ισοφαρίσει προς το τέλος του ματς και να αφήσει την υπόθεση πρόκριση ανοιχτή, ενόψει της ρεβάνς. Ο Γάλλος επιθετικός ανάγκασε επίσης τον Νταβίντ Οσπίνα σε μια καλή απόκρουση στο πρώτο ημίχρονο και αναμένεται να είναι η βασική απειλή και στη Μαδρίτη.

Ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, που αποβλήθηκε και παρακολούθησε το πρώτο παιχνίδι από την εξέδρα, εξύμνησε την προσπάθεια των παικτών του, που ξεπέρασαν το γεγονός ότι έπαιζαν από νωρίς με αριθμητικό μειονέκτημα. Ο Αργεντινός δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, για 90 λεπτά είχα πολύ έντονα συναισθήματα και για μένα οι παίκτες μου είναι ήρωες. Ενώ είμαστε στο τέλος της σεζόν, ο τρόπος που αντεπεξήλθαν για 80 λεπτά ήταν εντυπωσιακός. Ανατρίχιαζα και μόνο που σκεφτόμουν το επόμενο παιχνίδι».

Η Ατλέτικο έχασε μόλις 2 από τα 26 εντός έδρας παιχνίδια της φέτος, αλλά αυτές οι ήττες είναι που δίνουν και ελπίδα στην Αρσεναλ. Η Τσέλσι επικράτησε 2-1 στη Μαδρίτη στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και η Σεβίλλη επικράτησε με το ίδιο σκορ στο Κύπελλο Ισπανίας, αποκλείοντας τους «κολτσονέρος».

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Ξέρει από δύσκολες έδρες η Άρσεναλ
Η Άρσεναλ μπορεί να είχε αριθμητικό πλεονέκτημα στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου αγώνα, αλλά και πάλι ο τρόπος που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο ήταν εντυπωσιακός. Ο Αλεξάντερ Λακαζέτ είχε νωρίς δοκάρι, πριν ανοίξει το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ισοφάριση από τον Γκριζμάν ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά και πάλι η Αρσεναλ θα μπορούσε να κερδίσει στην ευκαιρία του Γουέλμπεκ, τον οποίο σταμάτησε εντυπωσιακά ο Γιαν Ομπλακ.

Ο Τζακ Γουίλσιρ δήλωσε: «Σίγουρα δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά η εμφάνισή μας ήταν καλή και απ’ αυτήν παίρνουμε αυτοπεποίθηση ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία. Είμαστε ουσιαστικά στο ημίχρονο, δεν πρέπει να είμαστε απογοητευμένοι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και τους πιέσαμε, οπότε νομίζω πως έχουμε καλές πιθανότητες να περάσουμε».

Η ομάδα του Βενγκέρ δεν πρόκειται να επηρεαστεί από το εντυπωσιακό γήπεδο της Ατλέτικο, καθώς σε προηγούμενο γύρο επικράτησε 2-0 στο «Σαν Σίρο» της Μίλαν.

Επιπλέον στατιστικά
Πρώτο ματς: Αρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (Λακαζέτ + Γκριζμάν).
Μεταξύ τους παράδοση: Δεν υπάρχει

* Τα παίγνια επιτρέπονται σε άτομα άνω των 21.
Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 210 9237777. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Σχολιάστε

X