Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανταγωνιστική και στα δύο ματς

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανταγωνιστική και στα δύο ματς

Η Μπράιτον συμπλήρωσε 7 ματς χωρίς νίκη, αλλά μετράει τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και θα παλέψει για τον βαθμό απέναντι στη Γιουνάιτεντ. Η Μπράιτον ηττήθηκε δύο φορές φέτος στο «Ολντ Τράφορντ», 1-0 για την Πρέμιερ Λιγκ και 2-0 για το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά ήταν ανταγωνιστική και στις δύο περιπτώσεις.

Αποφεύγει την ήττα και σώζεται η Μπράιτον
Η ομάδα του Κρις Χιούτον δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένη και μαθηματικά, αλλά ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Γιουνάιτεντ θα σημαίνει ότι παραμένει στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν. «Το θετικό για μας είναι ότι έχουμε το περιθώριο, οι ομάδες που είναι κάτω από μας στη βαθμολογία πρέπει να κερδίζουν, εμείς είμαστε σε καλύτερη μοίρα και έχουμε τρία ματς ακόμα για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε», δήλωσε ο Χιούτον.

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Φαβορί για τη 2η θέση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μετά τη νίκη με 2-1 επί της Αρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέμεινε φαβορί για την κατάκτηση της 2ης θέσης της βαθμολογίας πίσω από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Τα γκολ του Πογκμπά στο 16’ και το Φελαϊνί στο 91’ ήταν αυτά που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Μουρίνιο απέναντι στους «κανονιέρηδες». Ηταν η 7η νίκη της Γιουνάιτεντ στα 8 τελευταία παιχνίδια, όμως σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ από το σημερινό παιχνίδι.

Επιπλέον στατιστικά
Τελευταίο παιχνίδι
Μπέρνλι – Μπράιτον 0-0
Μάντσεστερ Γιουν. – Αρσεναλ 2-1 (ένα γκολ ο Πογκμπά και ένα ο Φελαϊνί)

Παράδοση
Μάντσεστερ Γιουν. – Μπράιτον 2-0
Μάντσεστερ Γιουν. – Μπράιτον 1-0

* Τα παίγνια επιτρέπονται σε άτομα άνω των 21.
Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 210 9237777. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σχολιάστε

X