Στουτγκάρδη – Αμβούργο: «Φωτιά» στη μάχη της ανόδου

Στουτγκάρδη – Αμβούργο: «Φωτιά» στη μάχη της ανόδου

Έναρξη: 21.30, 28/05/2020
Γήπεδο: Mercedes-Benz Arena

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για δύο από τις παραδοσιακές δυνάμεις του γερμανικού ποδοσφαίρου. Στουτγκάρδη και Αμβούργο βλέπουν την Αρμίνια να ξεφεύγει στην κορυφή και στο μεταξύ τους παιχνίδι θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της 2ης θέσης, που οδηγεί απευθείας στην Bundesliga.

Κακή η παράδοση για το Αμβούργο

«Αυτός είναι ξεκάθαρα ο στόχος μας», ήταν η απάντηση του τεχνικού του Αμβούργου, Ντίτερ Χέκινγκ, όταν ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του θέλει πρωτίστως να μείνει στη 2η θέση, κάτι που θα πετύχει αρκεί να μην ηττηθεί. Βέβαια, γνωρίζει πόσο δύσκολο θα είναι αυτό το παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν την κορυφαία έδρα στην κατηγορία, ενώ το Αμβούργο έχει να κερδίσει σε αυτό το γήπεδο από το 2013 (1-0). Στην τελευταία του επίσκεψη τον Μάρτιο του 2018 για την πρώτη κατηγορία είχε πάρει ισοπαλία 1-1, σπάζοντας το αρνητικό σερί των 3 συνεχόμενων ετών.

Το εντός έδρας 0-0 με την πρωτοπόρο Αρμίνια πριν λίγες ημέρες μπορεί να μην έδωσε την ώθηση που όλοι περίμεναν πώς και πώς στο Αμβούργο, αλλά δεν έφερε και την καταστροφή. «Θα πρέπει αυτή τη φορά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας», συνέχισε ο Χέκινγκ. «Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη και να κάνουμε το μεγάλο βήμα για τον στόχο της ανόδου».

Από 4 ήττες η Στουτγκάρδη

Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά νιώθουν μεγαλύτερη πίεση. Ενδεχόμενη ήττα θα τους αφήσει πολύ μακριά από τη 2η θέση και ουσιαστικά ξέρουν ότι μόνο με νίκη θα δουν τις ελπίδες τους να αυξάνονται. Παρόλα αυτά, η διοίκηση λίγες ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιο του τεχνικού Ματαράτσο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, θέλοντας να δείξει σε κάποιους από τους παίκτες ποιος είναι το… αφεντικό. Πέρα από την εξαιρετική παράδοση με το Αμβούργο σε αυτό το γήπεδο, οι Σουηβοί θέλουν να πάρουν και εκδίκηση για την βαριά ήττα με 6-2 στον πρώτο γύρο.

Μετά την επανέναρξη η Στουτγκάρδη μετράει δύο ήττες, δεχόμενη τα 3 από τα 5 γκολ μετά το 75’, κάτι που δείχνει ότι και η καραντίνα την έχει επηρεάσει. Στην τελευταία περίπτωση, βέβαια, στην ήττα από τη Χόλσταϊν Κίελ με 3-2 βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες το 45’, όταν ο ηγέτης Ντιντάβι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τώρα, λοιπόν, θα πρέπει να παίξει χωρίς τον πιο δημιουργικό της μέσο. Βέβαια, η άμυνα έχει αποδειχθεί η αχίλλειος πτέρνα της και ελπίζει ότι θα καταφέρει να καλύψει τα κενά. Μετά από 4 παιχνίδια χωρίς νίκη ο τεχνικός διευθυντής Μίζλιντατ βλέπει «ευκαιρία για ανάκαμψη». Θα τα καταφέρει η ομάδα του ή το Αμβούργο θα πάρει σημαντική διαφορά;

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X