Τελικός κυπέλλου Αυστρίας: Η Ζάλτσμπουργκ θέλει... νταμπλ!

Τελικός κυπέλλου Αυστρίας: Η Ζάλτσμπουργκ θέλει… νταμπλ!

Eναρξη: 21.45, 26/05/2020
Γήπεδο: Wörthersee Stadion, Κλάγκενφουρτ

Η Αυστρία επιστρέφει στη δράση και μάλιστα με… τελικό! Πριν τη σέντρα πρωταθλήματος θα έχουμε… απονομή κούπας, αυτής του κυπέλλου. «Δαβίδ εναντίον Γολιάθ» στο τελευταίο ραντεβού του Κυπέλλου Αυστρίας, μιας και η κυρίαρχος της χώρας, Zάλτσμπουργκ αντιμετωπίζει την Αούστρια Λουστενάου. Εξι διαδοχικά πρωταθλήματα για τους Tαύρους, στη Β’ κατηγορία η Αούστρια, αλλά σε αυτόν τον θεσμό των εκπλήξεων όλα είναι πιθανά.

Η Αούστρια πέταξε εκτός τις: Stadl-Paura (0:5), FAC (2:1 παρ.), Gurten (2:3) Tirol (7:6 πέν.), Βάκερ (1:0). Στην 3η θέση του πρωταθλήματος, ωστόσο ο βασικός στόχος ανόδου δεν δείχνει… εφικτός! Ενα φιλικό ματς προετοιμασίας έδωσε πριν το ραντεβού κούπας, όπου ηττήθηκε με 3-1 από την Αλταχ. Ομάδα που αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Αλλωστε, πρώτος σκόρερ στο κύπελλο είναι ο επιθετικός της, ο Ρονιβάλντο με 7 γκολ!

Αυτό κι αν είναι… είδηση! Η Zάλτσμπουργκ θα έμπαινε στα πλέι οφ πρωταθλήματος από τη 2η θέση και μάλιστα στο -6 από τη Λίντσερ. Βέβαια, η τελευταία τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών (έξι βαθμών από τα πλέι οφ ), είναι στο -3 από τους Ταύρους, αλλά εκκρεμεί η έφεσή της. Η αστάθεια της, αλλά και η μέτρια ανασταλτική λειτουργία έφεραν γκέλες, με τους Ταύρους να έχουν έξι ισοπαλίες. Ο Γέσε Μαρς θεωρείται από πολλούς ως ο επόμενος τεχνικός της Λειψίας, ωστόσο υπάρχει πίεση για την κατάκτηση του νταμπλ! Στο φιλικό προετοιμασίας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τιρόλο, ωστόσο τα άσχημα ήρθαν από τον τραυματισμό του βασικού αμυντικού, Κρίστενσεν.

Η Zάλτσμπουργκ διέλυσε με 7-1 την Parndorf, πέρασε το εμπόδιο της Ραπίντ στη Βιέννη (2-1 στην παράταση), διέλυσε την Ebreichsdorf (5-0) και την Amstetten (3-0), ενώ στα ημιτελικά υπέταξε την Λίντσερ (1-0.). «Αν η ομάδα του Zάλτσμπουργκ επικεντρωθεί στο στόχο της, θα έρθει και το κύπελλο! Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι τα “αουτσάιντερ” παίζουν πάντα με το 200% των δυνατοτήτων τους» τόνισε ο Γέσε Μαρς, ο οποίος θα δει την ομάδα του σε λίγες ημέρες να επιστρέφει στο πρωτάθλημα με ντέρμπι, αφού θα αγωνιστεί με τη Ραπίντ Βιέννης.

Οι Κυπελλούχοι Αυστρίας

Αούστρια Βιέννης: 27

Ραπίντ Βιέννης: 14

Βάκερ, Τιρόλ: 7

Ζάλτσμπουργκ: 6

Στουρμ Γκρατς: 5

Γκράτσερ: 4

Φερστ Βιέννα: 3

Βιενέρ: 3

Ριντ: 2

Βιενέρ Σπορτ: 1

Λίντσερ: 1

Κάρντεν: 1

Βιενέρ AF: 1

Κρέμσερ: 1

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στην Αυστρία με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A BetΈνας αγώνας –  πολλές επιλογές – ένα στοίχημα! |21+

Σχολιάστε

X