Bundesliga 2019-2020: Αυτές θα δώσουν μάχη τίτλου!

Bundesliga 2019-2020: Αυτές θα δώσουν μάχη τίτλου!

And we’re back. Η Kαγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και οι πρωθυπουργοί των ομοσπονδιακών κρατών συμφώνησαν πως η Bundesliga μπορεί να επιστρέψει ήδη από τις 15 Μαΐου. Εννέα αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη της και καθεμιά θα συγκεντρώνει πλέον το βλέμμα όλης της Ευρώπης. Κι όμως το φετινό είναι από τα συναρπαστικότερα των τελευταίων ετών, μιας και πέντε ομάδες δείχνουν ικανές για την κούπα. Η Μπάγερν με 55 βαθμούς, η Ντόρτμουντ με 51, η Λειψία με 50, η Γκλάντμπαχ με 49 και η Λεβερκούζεν με 47 βαθμούς θα δώσουν μάχη τίτλου, αλλά και για το σεντόνι!

Πάμε να δούμε τις διεκδικήτριες της Bundesliga!

Η προβληματική Μπάγερν στην αρχή της σεζόν κατάφερε να αλλάξει τη μοίρα της. Ο Κόβατς έφυγε και ο υπηρεσιακός Χάνζι Φλικ πήρε τελικός συμβόλαιο μεγαλύτερο ακόμη και από εκείνο του Γκουαρδιόλα! «Μου αρέσει το πώς ηγείται της ομάδας», τόνισε ο Ρουμενίγκε και δεν αναφερόταν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. «Οι επικοινωνιακές του ικανότητες μας έχουν πείσει». Με τον Φλικ η Μπάγερν πέρασε ξανά στην κορυφή της Bundesliga, τελείωσε με ρεκόρ τους ομίλους του Champions League, διέλυσε την Τσέλσι στο Λονδίνο, ενώ προκρίθηκε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μίλερ, Ντέιβις, Τιάγκο ανανέωσαν και αν δεν υπήρχε το… αγκάθι με το συμβόλαιο του Νόιερ, αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός του Κουτίνιο, τότε το κλίμα θα ήταν εντυπωσιακά καλό….

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν: Ουνιόν (εκτός), Άιντραχτ (εντός), Ντόρτμουντ (εκτός), Φορτούνα Ντίσελντορφ (εντός), Λεβερκούζεν (εκτός), Γκλάντμπαχ (εντός), Βέρντερ (εκτός), Φράιμπουργκ (εντός), Βόλφσμπουργκ (εκτός)

Η Ντόρτμουντ ψάχνει τη μεγάλη αντεπίθεση! Πέρσι, μια κακή περίοδος της στέρησε την κούπα, την οποία και έχασε για δυο βαθμούς! Φέτος, πάλι ένα κακό διάστημα στα τέλη του 2019 την έριξε για τα καλά από την κορυφή. Η χρονιά όμως μπήκε εξαιρετικά στην Bundesliga και η παρουσία του Χάαλαντ έφερε την εκτόξευση. Ο Φαβρ άλλαξε σύστημα, ο Σάντσο είναι εντυπωσιακός και ο Νορβηγός σκοράρει διαρκώς! Ο αποκλεισμός από την Παρί την έριξε ψυχολογικά, αλλά η διακοπή γιάτρεψε την πληγή και όλοι στη Βεστφαλία είναι αποφασισμένοι για την αντεπίθεση. Ο Ρόις θα επιστρέψει σε λίγες ημέρες, αν και πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του Ζαγκαντού. Αντίθετα, με τη Μπάγερν, η Ντόρτμουντ έχει μόνο να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, ένα μικρό πλεονέκτημα. Το χάντικαπ των 4 βαθμών δεν είναι μεγάλο, ενώ υποδέχεται τη Μπάγερν στη Βεστφαλία. Ναι, οι πόρτες θα είναι κλειστές, αλλά η… αύρα της καυτής έδρας θα την τονώσει.

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν: Σάλκε (εντός), Βόλφσμπουργκ (εκτός), Μπάγερν (εντός), Πάντερμπορν (εκτός), Χέρτα (εντός), Φορτούνα Ντίσελντορφ (εκτός), Μάιντς (εντός), Λειψία (εκτός), Χόφενχαϊμ (εντός)

H Λειψία Θέλει να γράψει ιστορία, μπορεί όμως; Η πρώτη σεζόν με τον Νάγκελσμαν στον πάγκο είναι εντυπωσιακή. Η ομάδα του έχει ηττηθεί μόλις 3 φορές στο πρωτάθλημα και καμία από αυτές δεν ήρθε κόντρα στους διεκδικητές του τίτλου! Αν δεν υπήρχε κι αυτό το… 0-0 με τη Βόλφσμπουργκ, τότε, θα ήταν σε απόσταση αναπνοής από την Μπάγερν. Εχει την καλύτερη άμυνα μαζί με τους Βαυαρούς (26 τέρματα παθητικό) και είναι στο -5. Μπορεί; Η εικόνα της και στο Champions League μας άφησε άφωνους, πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ζοσέ Μουρίνιο και δείχνει ικανή για πολλά. Εντός συνόρων έχει το καλύτερο πρόγραμμα, καθώς θα αντιμετωπίσει μόνο τη Ντόρτμουντ (και αυτήν εντός έδρας) από τις ομάδες της πρώτης 5άδας. Ενθουσιασμός, ταχύτητα, πάθος και… Νάγκελσμαν την κρατούν πολύ δυνατά στο κόλπο του τίτλου.

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν: Φράιμπουργκ (εντός), Μάιντς (εκτός), Χέρτα (εντός), Κολωνία (εκτός), Πάντερμπορν (εντός), Χόφενχαϊμ (εκτός), Φορτούνα Ντίσελντορφ (εντός), Ντόρτμουντ (εντός), Άουγκσμπουργκ (εκτός)

Η Γκλάντμπαχ δε σταματά να ονειρεύεται, παρά το γεγονός πως βρίσκεται στο -6 από την κορυφή. Η πρόσληψη του Μάρκο Ρόζε άλλαξε τα πάντα και η ομάδα ξέρει τον τρόπο να σε… σκάσει! Απίστευτο πρέσινγκ κι αν δεν βρεις το «αντίδοτο» θα το πληρώσεις. Επειτα από πολλά χρόνια κράτησε τους καλύτερούς της παίκτες, μιας και ξέρει πως το σεντόνι θα αποτελέσει λύτρωση. Δεν μιλάνε για τίτλο στην ομάδα, θέλουν την έξοδο στο Champions League, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχει ο τίτλος. Εξάλλου, κάνει ιστορική σεζόν, μένοντας στην κορυφή για 8 αγωνιστικές στον πρώτο γύρο. Η 4η θέση, από την οποία θα ξεκινήσει τώρα, είναι η χειρότερή της φέτος. Το εντός έδρας ματς με την Λεβερκούζεν θα κρίνει πολλά για το Champions League, έχει όμως και το παιχνίδι στο Μόναχο με την Μπάγερν.

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν: Άιντραχτ (εκτός), Λεβερκούζεν (εντός), Βέρντερ (εκτός), Ουνιόν (εντός), Φράιμπουργκ (εκτός), Μπάγερν (εκτός), Βόλφσμπουργκ (εντός), Πάντερμπορν (εκτός), Χέρτα (εντός)

 

Η Λεβερκούζεν είναι η 5η διεκδικήτρια, με τις μικρότερες πιθανότητες, αλλά κανείς δεν την αφήνει εκτός…Δεν δείχνει σταθερότητα με τον Πέτερ Μπος στον πάγκο, όμως το ότι βρίσκεται τόσο κοντά στην 4άδα και στην κορυφή τόσο μακριά στη σεζόν πιστώθηκε στον Ολλανδό, που έχει ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο. Το πρόγραμμα δεν βοηθάει και πολύ στη μάχη του τίτλου, κάτι που κανένας δεν ονειρεύεται στο Λεβερκούζεν. Στόχος αποτελεί η έξοδος στο Champions League.

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν: Βέρντερ (εκτός), Γκλάντμπαχ (εκτός), Βόλφσμπουργκ (εντός), Φράιμπουργκ (εκτός), Μπάγερν (εντός), Σάλκε (εκτός), Κολωνία (εντός), Χέρτα (εκτός), Μάιντς (εντός)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X