Μπάγερν - Φορτούνα: Πιο κοντά στον τίτλο οι Βαυαροί!

Μπάγερν – Φορτούνα: Πιο κοντά στον τίτλο οι Βαυαροί!

Εναρξη: 19:30, 30/05/2020
Γήπεδο: Allianz Arena, Μόναχο

Από την επανέναρξη της Βundesliga, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στο Klassiker. Η Ντόρτμουντ θα είχε μία δυνατή ευκαιρία υποδεχόμενη την Μπάγερν, αλλά τελικά δεν κατάφερε να την αξιοποιήσει. Οι Βαυαροί επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά ότι στα δύσκολα ξέρουν τον τρόπο, έχουν την ποιότητα και την ψυχολογία. Το 0-1 που πήραν στη Βεστφαλία, τους απογείωσε στο +7 από τη μεγάλη αντίπαλό τους και τους στέλνει ολοταχώς προς την όγδοη διαδοχική κατάκτηση τίτλου. Κι όμως ο τεχνικός της Μπάγερν δε μιλά ακόμα για τίτλο… «Δεν είμαι προπονητής που προβάλλει τον εαυτό του. Αλήθεια όμως, είναι ωραίο να έχεις προβάδισμα επτά βαθμών. Πριν από την χειμερινή διακοπή, ήμασταν τέσσερις βαθμούς πίσω. Καταφέραμε να κερδίσουμε τους αγώνες μας μέσα στο 2020, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Προσεγγίζουμε κάθε αγώνα με τον ίδιο τρόπο που το κάναμε στα πρώτα τρία παιχνίδια στην αρχή της σεζόν. Ίσως να μπορέσουμε να μιλήσουμε για τον τίτλο αργότερα, αλλά προς το παρόν, δεν θα το κάνω».

Η ομάδα του Χάνζι Φλικ συμπλήρωσε αήττητο 18 επίσημων παιχνιδιών (17-1-0, 13-1-0 στο πρωτάθλημα), εξακολουθεί και διεκδικεί τα τρία διαθέσιμα τρόπαια. Εχει ρεκόρ 10-2-2 εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, έχει σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ σε καθένα από τα τελευταία 10 παιχνίδια της κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ στη Bundesliga. Eκτός ο βασικός χαφ Τιάγκο, ο μεσοεπιθετικός Κοουτίνιο και ο αναπληρωματικός χαφ Τολισό.

Η Φορτούνα έκανε ανατροπή… παραμονής κόντρα στη Σάλκε, αφού επικράτησε 2-1 χάρη στο πάθος και τον ενθουσιασμό της. Η ομάδα του Ούβε Ρέζλερ συμπλήρωσε αήττητο έξι παιχνιδιών (2-4-0) στο πρωτάθλημα, είναι στη 16η θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από τη 15η Μάιντς και με πλεονέκτημα πέντε βαθμών πάνω από τη 17η Βέρντερ Βρέμης που έχει παιχνίδι λιγότερο. Ο Ρέζλερ προανήγγειλε ροτέισον, όμως ξέρει καλά πως η ομάδα του στις αντεπιθέσεις μπορεί να κάνει τη ζημιά. Τι λέει η παράδοση; Η Φορτούνα έχει να νικήσει στο Μόναχο την Μπάγερν για τη Βundesliga απ’ τις 2 Απριλίου 1991, με 1-0, σκόρερ τον Τόμας Αλοφς και προπονητή στην Μπάγερν τον Γιούπ Χάινκες. Εκτοτε η Μπάγερν έχει τρεις νίκες, αλλά και δυο ισοπαλίες στο Μόναχο!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X