Μπάγερν Μονάχου: Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Κόβατς!

Μπάγερν Μονάχου: Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Κόβατς!

Ο Κόβατς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν και ο Χανς-Ντίτερ Φλικ είναι η προσωρινή λύση. Ποιος θα είναι όμως ο νέος τεχνικός των Βαυαρών;

Η βαριά ήττα με 5-1 από την Άιντραχτ έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις και η  Μπάγερν έπαψε να συνεχίσει να στηρίζει τον Νίκο Κόβατς. Έτσι, αφού ο Κροάτης έκανε την προπόνηση της Κυριακής ενημερώθηκε ότι δεν γίνεται να συνεχίσει στον πάγκο. Η λύση της συνεργασίας τελικά ήταν συναινετική, με τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Χανς Φλικ, να αναλαμβάνει προσωρινά και να κάθεται εκτός απροόπτου στον πάγκο στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Champions League και στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ που ακολουθεί.

«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή αυτή είναι η σωστή απόφαση για τον σύλλογο. Τα αποτελέσματα και ο τρόπος που παίζαμε τελευταία με βοήθησαν σε αυτή την απόφαση», αρκέστηκε να πει ο ίδιος ο Κόβατς. Πλέον, οι Βαυαροί βρίσκονται και επίσημα σε αναζήτηση προπονητή.

Οι υποψήφιοι προπονητές για τον πάγκο της Μπάγερν

Ερικ Τεν Χαγκ: Ο 49χρονος Ολλανδός έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του με τα όσα έχει πετύχει στον Άγιαξ. Νταμπλούχος την προηγούμενη σεζόν, έφτασε στα ημιτελικά του Champions League και αποθεώθηκε για το ποδόσφαιρο του Αίαντα. Αλλωστε, τη διετία 2013-15 ήταν στη δεύτερη ομάδα των Βαυαρών κι έχει πολλούς υποστηρικτές στο Allianz Arena.

Μαξ Αλέγκρι: Έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό στην Ιταλία, όπου οδήγησε τη Μίλαν στην κατάκτηση του τίτλου το 2011, ενώ πήρε πέντε διαδοχικά πρωταθλήματα με τη Γιουβέντους. Παραμένει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι. Εξαιρετικός στην τακτική του, έχει κερδίσει αρκετούς φίλους.

Ζοσέ Μουρίνιο: Ο Special One έχει απολαύσει την επιτυχία του όπου και αν έχει περάσει και δεν είναι μυστικό πως θέλει να επιστρέψει στους πάγκους έπειτα την απόλυσή του από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ. Στην Μπάγερν δεν μπορούν να αφήσουν στην άκρη τις επιτυχίες του με Πόρτο και Ίντερ.

Γιουπ Χάινκες: Το τρόπαιο του Champions League της σεζόν 2012-13 έχει το όνομά του, όπως και τα τέσσερα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει με τους Βαυαρούς. Επέστρεψε από τη… σύνταξη πριν δυο χρόνια όταν απολύθηκε ο Αντσελότι και τα κατάφερε. Τώρα όμως είναι 74 ετών!

Ραλφ Ράνγκνικ: Είχε ένα εξαιρετικό ρεκόρ με τη Λειψία, ενώ πιστώνεται την κατάκτηση του κυπέλλου Γερμανίας. Επικεφαλής ανάπτυξης για την ομάδα συλλόγων της Red Bull, με επίκεντρο την ανακάλυψη νέων ταλέντων.

Τόμας Τούχελ: Ήταν ένα… αγκάθι στα πλευρά της Μπάγερν όταν ήταν μανατζερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ από το 2015 έως το 2017 κι έκτοτε έδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί παίκτες μεγάλου ονόματος ως κόουτς της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αρσέν Βενγκέρ: Πήρε τρεις τίτλους της Premier League και επτά FA Cup κατά τη διάρκεια μιας 22χρονης βασιλείας ως αφεντικό της Άρσεναλ, κερδίζοντας παράλληλα τον σεβασμό! Ο Αλσατός ακόμα επιθυμεί να αναλάβει μια άλλη πρόκληση στην ηλικία των 70 ετών και θα μπορούσε να είναι μια αξιοπρεπής βραχυπρόθεσμη λύση.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X