Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης: Με σύμμαχο την παράδοση οι Βεστφαλοί!

Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης: Με σύμμαχο την παράδοση οι Βεστφαλοί!

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης και θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Με σύμμαχο την παράδοση οι Βεστφαλοί. 

Χωρίς περιθώρια η Ντόρτμουντ!

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε δύο φορές, ήταν καλύτερη, όμως με γκολ στα τελευταία λεπτά και των δύο ημιχρόνων η Άιντραχτ απέφυγε την ήττα, παίρνοντας ισοπαλία 2-2. Oι Βεστφαλοί ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά το αυτογκόλ του Ντιλέινι στο 88′ αποδείχθηκε μοιραίο. Ηταν η δεύτερη γκέλα της Ντόρτμουντ στο φετινό πρωτάθλημα και βρέθηκε στην 3η θέση και στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας. Ομάδα ικανή για την υπέρβαση η Ντόρτμουντ, με τον Σάντσο να γίνεται ο νεαρότερος που φτάνει τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, μόνο ο Λεβαντόφσκι έχει μεγαλύτερη συμμετοχή (σε εννέα γκολ) τη σεζόν 2019-20, από τον νεαρό παίκτη των Βεστφαλών.  Στον αντίποδα, η Βέρντερ Βρέμης δεν πείθει με την εικόνα της, αφού έπειτα τις δυο διαδοχικές νίκες ηττήθηκε 3-0 εντός έδρας από τη Λειψία. Ηταν η τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα γεγονός που την κράτησε στη μέση της βαθμολογίας.

Ντόρτμουντ vs Βέρντερ Βρέμης, οι αριθμοί του ματς!

Η Ντόρτμουντ μετρά 11 νίκες στα 12 τελευταία εντός έδρας ματς για τη Bundesliga κόντρα στη Βέρντερ. Τελευταία ήττα τον Δεκέμβριο του 2017 (1-2)

H Ντόρτμουντ βρήκε δίχτυα και στα 16 τελευταία παιχνίδια της Bundesliga με τη Βέρντερ Βρέμης, το μεγαλύτερο σερί κόντρα σε ομάδα της διοργάνωσης.

Η Ντόρτμουντ έχει δεχθεί ήδη επτά γκολ στη Bundesliga, όσα η Λειψία και η Ντόρτμουντ μαζί. Μόνο κόντρα στη Λεβερκούζεν (4-0) κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Επειτα από πέντε παιχνίδια στη σεζόν, η Βέρντερ έχει ήδη τρεις ήττες, περισσότερες απ’ ότι έκανε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν (2)

Η Βέρντερ έχει δεχθεί ήδη τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο και τέσσερα στο πρώτο μισάωρο των αγώνων της!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X