Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν: Ψάχνουν αντίδραση οι Βεστφαλοί!

Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν: Ψάχνουν αντίδραση οι Βεστφαλοί!

Εναρξη: 16:30, 14/09/2019
Γήπεδο: Signal-Iduna-Park, Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ γνώρισε ήττα σοκ από την Ουνιόν και απέναντι στη Λεβερκούζεν αναζητά αντίδραση. Τρέχουν σερί οι «ασπιρίνες».

Αναζητά αντίδραση η Ντόρτμουντ
Η Ντόρτμουντ υπέστη φέτος από νωρίς την πρώτη ήττα στη σεζόν, καθώς υπέπεσε σε πολλά λάθη, τα οποία και «πλήρωσε». Η Ουνιόν τα εκμεταλλεύθηκε κι έφτασε στην πρώτη νίκη στην ιστορία της στην Bundesliga με 3-1! O Σάντσο ήταν εντυπωσιακός σε ακόμα ένα ματς φέτος, αλλά δεν μπόρεσε να εμποδίσει το… σοκ. Η διακοπή μόνο καλό έκανε στους Βεστφαλούς, που αναζητούν αντίδραση και φυσικά επιστροφή στις νίκες. Στα θετικά για τη Ντόρτμουντ το γεγονός πως οι Αζάρ, Βίτσελ επιστρέφουν στα πλάνα του κόουτς, Φαβρ. Ακανί και Σουλτς είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τις «ασπιρίνες». Ετσι, η Ντόρτμουντ αναμένεται να παρουσιαστεί με τους Μπούρκι στο τέρμα, Πίσζεκ, Βάιγκλ, Χούμελς, Χακίμι στην άμυνα, Βίτσελ, Ντιλένι στα χαφ και Σάντσο, Ρόις, Μπραντ πίσω από τον Αλκάθερ.

«Κόλλησε» η Λεβερκούζεν
Οι «ασπιρίνες» ήταν καλύτερες στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με τη Χοφενχάιμ, ωστόσο δεν κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά και να πάρουν τη νίκη. Εμειναν στο μηδέν κι έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν στην κορυφή της Bundesliga. Eίχαν προηγηθεί δυο καλές εμφανίσεις και ισάριθμες τριάρες με Φορτούνα και Πάντερμπορν.

Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν, οι αριθμοί του αγώνα

Μόνο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (6) έχει συμμετοχή σε περισσότερα γκολ φέτος από τους σταρ της Ντόρτμουντ Σάντσο (5) και Αλκάθερ (5)

Από την αρχή της περσινής σεζόν ο Σάντσο έχει 17 ασίστ, τις περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο παίκτη από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα.

Η Λεβερκούζεν μετρά αήττητο εννέα αγώνων έχοντας επτά νίκες και δυο ισοπαλίες. Μόνο η Μπάγερν διαθέτει μεγαλύτερο αήττητο (17 παιχνίδια).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X