Ουνιόν - Ντόρτμουντ: Παγίδα για τους Βεστφαλούς!

Ουνιόν – Ντόρτμουντ: Παγίδα για τους Βεστφαλούς!

Εναρξη: 19:30, 31/08/2019
Γήπεδο: Stadion An der Alten Försterei (Berlin)

Η Ντόρτμουντ φιλοξενείται στο Βερολίνο από τη νεοφώτιστη Ουνιόν, θέλει να αποφύγει την παγίδα και να κάνει το 3 στα 3 στη φετινή Bundesliga.

Πήρε βαθμό η Ουνιόν!
Η Ουνιόν Βερολίνου αποχώρησε με την ισοπαλία με 1-1 από το Αουγκσμπουργκ. Δεν έπεισε με την εικόνα της, ωστόσο χάρη σε ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας πήρε το βαθμό. Ηταν η πρώτος της στη φετινή Bundesliga έπειτα την ήττα της πρεμιέρας από τη Λειψία! Εκτός ο βασικός κεντρικός αμυντικός Σλότερμπεκ και ο τραυματίας βασικός αμυντικός χαφ Πρέμε.

Με Σάντσο ηγέτη η Ντόρτμουντ
Στην πρεμιέρα η Ντόρτμουντ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί το 1’. Τελικά, διέλυσε με 5-1 την Άουγκσμπουργκ. Στη δεύτερη αγωνιστική η ομάδα του Φαβρ έπαθε ξανά το ίδιο, αλλά και πάλι επικράτησε εύκολα 3-1 της Κολωνίας. Με τις 15 φορές που έχει σκοράρει ο Σάντσο σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλον της ηλικίας του στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Παράλληλα, έγραψε ιστορία στη Bundesliga, καταρρίπτοντας ρεκόρ 52 ετών. Σε ηλικία 19 ετών και 151 ημερών, είναι ο νεότερος που έχει πετύχει 15 τέρματα στο γερμανικό πρωτάθλημα μετά τον Χερστ Κέπελ. Απώλειες ο βασικός αριστερός μεσοεπιθετικός Αζάρ και ο βασικός αμυντικός χαφ Βίτσελ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X