Άρης - Παναθηναϊκός: Για την πρώτη νίκη στη φετινή Super League!

Άρης – Παναθηναϊκός: Για την πρώτη νίκη στη φετινή Super League!

Έναρξη: 21:30, 15/09/2019
Γήπεδο: «Κλ. Βικελίδης», Θεσσαλονίκη

Ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τις δυο ομάδες να αναζητούν την πρώτη νίκη.

Παρελθόν ο Παντελίδης από Άρη
Ο Αρης δεν έπεισε, γνώρισε την εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον Βόλο κι έμεινε στον πόντο μετά από δύο αγώνες. Ο Μπρούνο Γκάμα επέστρεψε έπειτα από περίπου οκτώ μήνες απουσίας, αλλά δεν ήταν αρκετός για τους «κίτρινους». Η ήττα από τους Βολιώτες έφερε και το τέλος της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη! Ο Αρης δεν έχει βρει ακόμα τον διάδοχο, με τον Όενινγκ να είναι ο επικρατέστερος. Βέβαια, η τύχη έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, αφού η ομάδα δημιουργεί, αλλά δεν έχει την ουσία για να σκοράρει. Κανονικά θα αγωνιστεί ο Λίντσεϊ Ροζ. «Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι, πάμε για τη νίκη και μόνο γι’ αυτή. Πρέπει να δείξουμε την αξία μας, να κάνουμε την πρώτη νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Είμαστε καλύτεροι και πιστεύω στις δυνατότητές σας», είπε ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Αγγελος Χαριστέας.

Αναζητά αντίδραση ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το… αριστερό στη σεζόν, αφού μετά την ισοπαλία με τη Λαμία, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα σοκ από τον ΟΦΗ με 3-1. Το γεγονός πως δε μετρά καμία νίκη έχει προκαλέσει εκνευρισμό και κόντρα στον Αρη αναμένεται ένα νέο ξεκίνημα. Ο Φαούστο είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων. Προπονήθηκε ο Μπεκ και ο Δώνης μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του. Οι «πράσινοι» είναι η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες (9) και ο Δώνης αναζητά τρόπους για να γυρίσει το κλίμα. Εκτός πλάνων και ο Κουρμπέλης που είναι τιμωριμ΄νο

Άρης – Παναθηναϊκός, οι αριθμοί του ντέρμπι

Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες στη Θεσσαλονίκη, σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας συνολικά 54 φορές και οι «πράσινοι» μετρούν 20 νίκες, δύο παραπάνω απ’ ότι οι γηπεδούχοι, ενώ ισόπαλα έχουν λήξει 16 παιχνίδια. Το περσινό μας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε τελειώσει με σκορ 1-1, με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 93′ το γκολ του Χαμζά Γιουνές (15′).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!

Σχολιάστε

X