eBundesliga: Η αγωνιστική των ντέρμπι!

eBundesliga: Η αγωνιστική των ντέρμπι!

Η 3η αγωνιστική του Bundesliga Home Challenge ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, για ακόμη μία φορά επιβεβαιώθηκε ότι οι οπαδοί βρήκαν τη διέξοδο που έψαχναν, τη στιγμή που έχουν σταματήσει τα πάντα και, τώρα, η 4η αγωνιστική προμηνύεται πιο θεαματική από ποτέ! Τα μεγάλα ντέρμπι δεσπόζουν στο πρόγραμμα.

Ντόρτμουντ – Σάλκε

Κανένα ματς στην Γερμανία δεν συγκεντρώνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Σάλκε. Ακόμη και εκείνο με αντίπαλο την Μπάγερν. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι να αναμετρηθούν και στο PlayStation 4, παίζοντας FIFA 20. Για τους γηπεδούχους ο Μπαλέρντι πήρε ήδη τη θέση του Χακίμι από την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά το ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου καλό, καθώς με τον συμπαίκτη του, Εμπέλι (γνωστός youtuber) ηττήθηκαν με 6-2 από την Λειψία. Ο ίδιος, μάλιστα, προηγήθηκε με 2-0, για να ηττηθεί στο τέλος με 3-2 από τον Μουκιέλε… Έτσι, τώρα, αποφασίστηκε να επιστρέψει στο χειριστήριο ο πιο… έμπειρος Χακίμι. Για τους βασιλικούς μπλε ο Μπουτζελάμπ συνεχίζει και επίσης προέρχεται από ήττα με 9-5 από το Αννόβερο. Για κανέναν, πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους.

Γκλάντμπαχ – Κολωνία

Το ντέρμπι του Ρήνου είναι απλά ένα ντέρμπι… μίσους. Το συναίσθημα και το πάθος είναι εκρηκτικά και οι οπαδοί των δύο ομάδων δεδομένα θα περιμένουν τη νίκη ακόμη και στο FIFA 20. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό. Αυτό το ζευγάρι ήταν εκείνο που προσέφερε το τελευταίο ματς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Covid-19. Η Γκλάντμπαχ θα ήθελε να συνεχίσει και στο FIFA 20 την πολύ καλή εικόνα που έχει δείξει φέτος στα ντέρμπι της περιοχής. Ο Χόφμαν, όμως, δεν δείχνει το ίδιο καλός με το χειριστήριο στο χέρι όσο με την μπάλα στα πόδια… Ίσως το έξτρα κίνητρο βγάλει τον καλύτερό του εαυτό.

Λειψία – Ντιναμό Δρέσδης

Το ντέρμπι της Σαξονίας φέρνει την Λειψία απέναντι στην Ντινάμο. Ένα ματς που στις μικρότερες κατηγορίες είχε βρεθεί στα πρωτοσέλιδα για το μίσος των οπαδών της τελευταίας προς τους Ταύρους. Ο Μουκιέλε προέρχεται από την πρώτη νίκη, κάνοντας μεγάλη ανατροπή από 0-2 σε 3-2 επί του Μπαλέρντι της Ντόρτμουντ και πανηγύρισε για πρώτη φορά, καθώς ξεκίνησε με ήττα, ενώ στη συνέχεια έμεινε στην ισοπαλία. «Να είστε σίγουροι ότι η κόντρα μας θα συνεχιστεί στο γήπεδο στο μέλλον και αφορά τον τρόπο ζωής και όσα πρεσβεύουν οι δύο ομάδες». Ο εμπορικός διευθυντής της Ντινάμο, Μίχαελ Μπορν, είναι ξεκάθαρος…

Ουνιόν – Χέρτα

Το ντέρμπι της πρωτεύουσας βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία φέτος στην Bundesliga και τώρα μεταφέρεται στο eSoccer. Η Ουνιόν προέρχεται από την πρώτη ήττα της στο τουρνουά και δεν έχει καμία διάθεση να επιτρέψει στην Χέρτα να πετύχει τη δική της τρίτη συνεχόμενη νίκη. Οι δύο ομάδες, μάλιστα, καθυστέρησαν όσο μπορούσαν να δηλώσουν τους παίκτες που θα τις εκπροσωπήσουν, ώστε να αποφύγουν το… σκάουτινγκ και να αιφνιδιάσουν η μία την άλλη. Ποια θα επωφεληθεί περισσότερο από αυτή την τακτική;

Αμβούργο – Ζανκτ Πάουλι

Το πόσο μεγάλο είναι αυτό το ματς φαίνεται και από το γεγονός ότι από την ψηφοφορία που διοργάνωσε το Sky για το ποιο παλιό παιχνίδι θέλει να δει το κοινό του, το 42% επέλεξε το Αμβούργο – Ζανκτ Πάουλι από τη σεζόν 2018-19. Λόγω της σημαντικότητας της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να αλλάξουν τον gamer τους μετά την τελευταία ήττα με 3-0 από την Βέχεν. Πέρα από την ικανότητα χρειάζονται και τύχη για να τα καταφέρουν απέναντι στην Ζανκτ Πάουλι.

Ο τρόπος διεξαγωγής

Συνολικά 30 ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας, όπως και η ομάδα των διαητητών θα παίξουν στο FIFA 20 της EA Sports στο PlayStation 4. Κάθε ομάδα αποτελείται από δύο παίκτες: ο ένας είναι ποδοσφαιριστής, ο άλλος είτε μέλος του τεχνικού επιτελείου, είτε μέλος της διοίκησης, είτε κάποιος που έχει σχέση τον σύλλογο ή το περιβάλλον του (για παράδειγμα ένας gamer ή ένας youtuber).

Οι ποδοσφαιριστές θα παίζουν μεταξύ τους και το συνολικό σκορ των δύο αναμετρήσεων θα μετρήσει για να αναδειχθεί η νικήτρια ομάδα. Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά και διεξάγονται τις ώρες που κανονικά θα βλέπαμε την Bundesliga.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο (18/04)

Ντάρμσταντ – Άιντραχτ (16:30)
Μάιντς – Βέχεν Βίζμπαντεν (17:20)
Ντόρτμουντ – Σάλκε (18:10)
Βέρντερ – Χόλσταϊν Κίελ (19:00)
Γκλάντμπαχ – Κολωνία (19:50)
Χόφενχαϊμ – Διαιτητές (20:40)
Μπόχουμ – Λεβερκούζεν (21:30)
Βόλφσμπουργκ – Αννόβερο (22:20)

Κυριακή (19/04)

Στουτγκάρδη – Φράιμπουργκ (16:30)
Ουνιόν Βερολίνου – Χέρτα (17:20)
Άουγκσμπουργκ – Ρέγκενζμπουργκ (18:10)
Αμβούργο – Ζανκτ Πάουλι (19:00)
Νυρεμβέργη – Γκρόιτερ Φιρτ (19:50)
Λειψία – Ντιναμό Δρέσδης (20:40)
Πάντερμπορν – Αρμίνια Μπίλεφελντ (21:30)

Νόμιμο στοίχημα esoccer με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλα τα στοιχήματα για τα Esports στη Bwin.gr. Εδώ στοιχηματίζεις! |21+

Σχολιάστε

X