Ντόρτμουντ - Μπάγερν: Ωρα για τελικό Super Cup στη Γερμανία

Ντόρτμουντ – Μπάγερν: Ωρα για τελικό Super Cup στη Γερμανία

Εναρξη: 21:30, 03/08/2019
Γήπεδο: Signal-Iduna-Park, Ντόρτμουντ

Για την πρώτη κούπα της σεζόν και η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Μπάγερν στο Signal-Iduna-Park. Που θα πάει το φετινό Super Cup;

Για την πρώτη κούπα η Ντόρτμουντ
Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας της η Ντόρτμουντ, καθώς με το 4-1 επί τη Σεντ Γκάλεν, έκανε το 4×4 στα ματς που έδωσε σε αυτό το διάστημα. Ολα τα γκολ μπήκαν μέσα από την περιοχή, με τον Χακίμι (3′) να ανοίγει το σκορ με πλασέ και τον Λάρσεν να χτυπάει δύο φορές με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά (31′) και εξ επαφής πλασέ (44′). Οι Ελβετοί μείωσαν (45’+1′), αλλά ο Ρόις βγήκε στην πλάτη της άμυνας (64′) και ολοκλήρωσε το καρέ για την ομάδα του. Το Σάββατο η Ντόρτμουντ παίζει με την Μπάγερν για το Σούπερ Καπ και ακολουθούν το ματς Κυπέλλου και η έναρξη της Μπουντεσλίγκα (17 Αυγούστου). Οι Βεστφαλοί θέλουν να μπουν δυνατά στο πρωτάθλημα, να βάλουν φρένο στις διαδοχικές κατακτήσεις τίλων από τη Μπάγερν και τα πρώτα δείγματα της είναι εξαιρετικά. Ωστόσο, για τον τελικό του Super Cup, εκτός είναι ο Μπραντ, Μπούρκι, αμφίβολοι οι Αζάρ, Ζαγκαντού.

Ντόρτμουντ: Χιτς, Χακίμι, Ακάνζι, Χούμελς, Σουλτς – Βίτσελ, Ντιλέινι – Σάντσο, Γκέτσε, Ρόις – Αλκάθερ

Η Μπάγερν θέλει το… τρεμπλ

Η Μπάγερν εντυπωσίασε στον ημιτελικό του Audi Cup κόντρα στη Φενέρ, όπου τη διέσυρε με 6-1, ωστόσο στον τελικό με την Τότεναμ δεν κατάφερε να σηκώσει την κούπα. Οι Βαυαροί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατόρθωσαν να ισοφάρίσουν 2-2, αλλά στη ρώσικη ρουλέτα δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικοί με τους Λονδρέζους και ηττήθηκαν 5-4. Μοιραίος για τους Γερμανούς ο Τανγκάγκα. Οι Βαυαροί καλούνται έπειτα από μια δεκαετία περίπου να παρουσιαστούν χωρίς Ριμπερί, Ρόμπεν. Ωστόσο, η ομάδα του Νίκο Κόβατς έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Επειτα την ήττα από την Αρσεναλ μέτρησε τρεις σερί νίκες σε φιλικά, έχει επικρατήσει της Ρεάλ με 3-1, της Μίλαν με 1-0, της Φενέρ 6-1. Εκτός για το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς με τη Ντόρτμουντ οι Γκνάμπρι, Ερνάντες, Μαρτίνεθ.

Μπάγερν: Νόιερ – Κίμιχ, Σούλε, Παβάρ, Αλάμπα – Τολισό, Τιάγκο-Μίλερ, Γκορέτσκα, Σάντσες- Λεβαντόφσκι

Οι αριθμοί του Ντόρτμουντ – Μπάγερν

Μπάγερν και Ντόρτμουντ μοιράστηκαν τις νίκες πέρσι στη σεζόν. Οι Βεστφαλοί επικράτησαν 3-2 εντός και ηττήθηκαν 5-0 εκτός έδρας.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ πέρσι στη Bundesliga με 22 τέρματα. Ηταν το τρίτο χρυσό παπούτσι την τελευταία τετραετία

Ο Σάντσο ήταν πρώτος στις ασίστ με 14, μια περισσότερη από τον Ζόουσα Κίμιχ

Η Μπάγερν έχει κατακτήσει επτά φορές το Super Cup, τις περισσότερες από κάθε άλλη. Ακολουθεί η Ντόρτμουντ με πέντε κατακτήσεις.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X