Μπάγερν - Τότεναμ: Για το Κύπελλο του Audi Cup!

Μπάγερν – Τότεναμ: Για το Κύπελλο του Audi Cup!

Εναρξη: 21:30, 31/07/2019
Γήπεδο: Allianz Arena, Μόναχο

Μπάγερν vs Τότεναμ για την κούπα του Audi Cup. Οι Βαυαροί ήταν εντυπωσιακοί με τη Φενέρ και οι Σπερς απέκλεισαν τη Ρεάλ.

Καταιγιστική η Μπάγερν
Οι Βαυαροί στον ημιτελικό του Audi Cup διέλυσαν με 6-1 τη Φενέρ και το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Τότεναμ θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη κούπα της χρονιάς. Η Μπάγερν ήταν εξαιρετική στο δημιουργικό κομμάτι, ήταν κυρίαρχη και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης. Στο 22′ ο Σάντσες άνοιξε το σκορ, ενώ στο 28′ ο Γκορέτσκα πέτυχε το 2-0. Ο Μίλερ στο 31′ σημείωσε το 3-0, με τη Μπάγερν να κάνει ό,τι θέλει στο παιχνίδι. Ο Κομάν στο 40′ πέτυχε το 4-0 και ο Μίλερ στο 44′ με πέναλτι το 5-0. Χατ τρικ από τον διεθνή επιθετικό με τέρμα στο 58′, με τους Τούρκους να μειώνουν στο 64′ με τον Κρούζε. Επειτα την ήττα από την Αρσεναλ μετρά τρεις σερί νίκες σε φιλικά, έχει επικρατήσει της Ρεάλ με 3-1, της Μίλαν με 1-0. Πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Κόβατς, μιας και το Σάββατο υπάρχει ο τελικός του Σούπερ Καπ με τη Ντόρτμουντ.

Για την πρώτη κούπα η Τότεναμ

Η Τότεναμ ήταν ουσιαστική στο φιλικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι επικράτησε 1-0. Οι Λονδρέζοι στάθηκαν τυχεροί σε κάποιες φάσεις, είδαν τον Μαρσέλο να… χαρίζει ασίστ στον Κέιν για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Μπορεί οι Λονδρέζοι να μην εντυπωσίασαν με την εικόνα τους, ωστόσο είχαν την ουσία, ενώ στο 86′ άγγιξαν το δεύτερο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Πάροτ σταμάτησε στο δοκάρι. Στα τρία πιο δυνατά φιλικά οι Σπερς έχουν δυο νίκες με Ρεάλ και Γιουβέντους, αλλά και μια ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το πιο ακριβό φετινό απόκτημα ο Ντομπελέ, έχει μπει κανονικά σε ρυθμούς ομάδας και ο Ποκετίνο του έχει δώσει φανέλα βασικού.

 

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις στα Φιλικά Συλλόγων εδώ!

Σχολιάστε

X