Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντέρμπι με άρωμα... LaLiga!

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντέρμπι με άρωμα… LaLiga!

Έναρξη: 03:00, 27/07/2019
Γήπεδο: MetLife Stadium, Νιου Τζέρσι

Ντέρμπι στο Νιου Τζέρσι με άρωμα… LaLiga. Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ συγκρούονται για το ICC με έπαθλο το… γόητρο!

Πρώτη νίκη για Ρεάλ Μαδρίτης
Μετά την τριάρα από τη Μπάγερν στην πρεμιέρα της στο ICC, η Ρεάλ πέτυχε την πρώτη νίκη της στο ICC, καθώς επικράτησε στα πέναλτι 3-2 της Άρσεναλ. Η Βασίλισσα έμεινε στο 9′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νάτσο και στη συνέχεια δέχθηκε δυο γκολ, από τον Λακαζέτ στο 10′ και τον Ομπαμεγιάνγκ στο 24′. Ωστόσο, η αποβολή του Παπασταθόπουλου έφερε ισορροπία, με συνέπεια η Ρεάλ να ισοφαρίσει. Σκόρερ ο Μπέιλ και ο Ασένσιο, ενώ στη ρώσικη ρουλέτα ήταν πιο εύστοχη. Όμως, τα νέα που ακολούθησαν… πάγωσαν τον Ζιντάν, μιας και ο τραυματισμός του Ασένσιο τον αφήνει εκτός δράσης για όλη τη σεζόν. Ασχημα τα νέα και για τον Μεντί, ο οποίος θα επιστρέψει τον Σεπτέμβρη. Νέος σχεδιασμός για τον Ζιντάν, με τον Μπέιλ να παραμένει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση.

Θέλει χρόνο η Ατλέτικο
Μετά την χαλαρή τριάρα στη Νουμάνθια, η Ατλέτικο Μαδρίτης χρειάστηκε τη ρώσικη ρουλέτα στην πρεμιέρα της στο ICC. Οι Ροχιμπλάνκος επικράτησαν 5-4 στα πέναλτι, μιας και η κανονική διάρκεια με τη Γουαδαλαχάρα έληξε χωρίς τέρματα. Ελαφρυντικό αποτελεί το γεγονός πως από το 24′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ενώ στο 61′ αποκαταστάθηκε η ισορροπία. Ντεμπούτο ο Τρίπιερ, δεν αγωνίστηκε ο Ζοάο Φέλιξ. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είδε να φεύγοουν οι: Χουανφράν (ελεύθερος), Μπερνάρντ Μενσά (Καϊσέρισπορ), Λουτσιάνο Βιέτο (Σπόρτινγκ Λ.), Λούκας Ερνάντες (Μπάγερν), Ντιέγο Γοδίν (Ίντερ), Ζέλσον Μαρτίνς (Μονακό), Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Ρομπέρτο Ολάμπε (Έιμπαρ), Αντουάν Γκριεζμάν (Μπαρτσελόνα), Λουίς Φιλίπε (Φλαμένγκο).

Ωστόσο, αποκτήθηκαν οι: Φελίπε (Πόρτο), Γιορέντε (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρενάν Λόντι (Ατλ. Παραναένσε), Φελίπε Αουγκούστο (Πόρτο), Έκτορ Ερέρα (Πόρτο), Ζοάο Φέλιξ (Μπενφίκα), Άλβαρο Μοράτα (Τσέλσι), Ιβάν Σάπονιτς (Μπενφίκα), Κίεραν Τρίπιερ (Τότεναμ), Μάριο Ερμόσο (Εσπανιόλ) και φυσικά χρειάζεται χρόνος για να δέσει η ομάδα, με τον Αργεντίνο πάντως να είναι αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά.

Παράδοση, Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης

09/02/19  Ατλέτικο – Ρεάλ 1-3
29/09/18  Ρεάλ – Ατλέτικο 0-0
15/08/18  Ρεάλ – Ατλέτικο 2-4 παρ.
08/04/18  Ρεάλ – Ατλέτικο 1-1
18/11/17   Ατλέτικο – Ρεάλ 0-0

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ εδώ!

Σχολιάστε

X