Άγιαξ - Αϊντχόφεν: Για την πρώτη κούπα!

Άγιαξ – Αϊντχόφεν: Για την πρώτη κούπα!

Έναρξη: 19:00, 27/07/2019
Γήπεδο: Johan Cruijff Arena, Αμστερνταμ

Ο Άγιαξ υποδέχεται την Αϊντχόφεν στο πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς. Ποιος θα σηκώσει την κούπα στο Johan Cruijff Arena; 

Να μπει με το δεξί ο Άγιαξ
Μπορεί ο Άγιαξ να βρέθηκε μια ανάσα από τον τελικό του Champions League, ωστόσο αρχίζει Αύγουστο τις προσπάθειές του για παρουσία στους ομίλους της διοργάνωσης. Κατέκτησε το νταμπλ στην Ολλανδία και φιλοξοδεί να κάνει και φέτος μια ανάλογη χρονιά. Παρά το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων για… όλο το ρόστερ του Αγιαξ, ο ολλανδικός σύλλογος πούλησε μόνο δυο παίκτες, τον εντυπωσιακό μέσο, Ντε Γιονγκ και τον εξαιρετικό αμυντικό, Ντε Λιχτ.

Ο Τεν Χαγκ συνεχίζει ακάθεκτος στον πάγκο, ο Ταλιαφίκο θα παραμείνει τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα, ο Ντάλεϊ Μπλιντ προσφέρει εμπειρία. Ο εξαθρετικός Ονάνα έμεινε κάτω απ’ τα δοκάρια. Οι Φέλτμαν, Μαζράουϊ και ο νεοαποκτηθέντας Μεξικάνος Έντσον Αλβάρες θα συνεχίσουν στα μετόπισθεν. Κανονικά στο ρόστερ οι εντυπωσιακοί Φαν ντε Μπέεκ, Νταβίντ Νέρες και Σένε. Ο MVP του περσινού Άγιαξ στο Champions League, ο Τάντιτς υπέγραψε νέο συμβόλαιο, ενώ έμεινε και ο Ζίγιεχ! Ντόλμπεργκ, Χούντελαρ, Πρόμες κάνουν πιο γεμάτη την ομάδα! Θυμίζουμε, πως ο Άγιαξ στον 3ο προκριματικό γύρο θα βρει απέναντί του τον ΠΑΟΚ!

Να επιστρέψει στην κορυφή η Αϊντχόφεν

Η PSV έχασε τον τίτλο στις λεπτομέρειες από τον Άγιαξ κι έπεσε από την κορυφή της Ολλανδίας. Η Αϊντχόφεν θέλει να ξαναπάρει τα ηνία, αν και προτεραιότητα αποτελεί η παρουσία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον 2ο προκριματικό βρήκε απέναντί της τη Βασιλεία και στο πρώτο τους ραντεβού επικράτησε δύσκολα και με ανατροπή 3-2. Ντε Γιονγκ και Ανχελίνο αποχώρησαν, ωστόσο η ομάδα ενισχύθηκε με Μπρούμα, Μπάουμαγκαρτλ, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Μαρκ Φαν Μπόμελ.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X