Ρεάλ Μαδρίτης - Άρσεναλ: Για την πρώτη νίκη η Βασίλισσα!

Ρεάλ Μαδρίτης – Άρσεναλ: Για την πρώτη νίκη η Βασίλισσα!

Έναρξη: 02:05, 24/07/2019
Γήπεδο: FedEx Field, Maryland

Η Ρεάλ ηττήθηκε ξανά στην πρεμιέρα του τουρνουά και κόντρα στην αήττητη Άρσεναλ αναζητά την πρώτη νίκη στο International Champions Cup!

Ξανά ήττα για τη Ρεάλ σε πρεμιέρα
Η Ρεάλ είναι σε διαδικασία αγωνιστικής αναμόρφωσης “χτίζοντας” ένα νέο σύνολο μετά την κάκιστη περσινή σεζόν εντός κι εκτός συνόρων. Μεταγραφικά η Ρεάλ έκανε τη διαφορά, με την απόκτηση του Αζάρ από την Τσέλσι και του Γιόβιτς από την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης έδειξε πως χτίζει κάτι δυνατό. Η Ρεάλ δεν έχει κερδίσει ποτέ το εναρκτήριο παιχνίδι της στο International Champions Cup εδώ και πέντε χρόνια και η παράδοση συνεχίστηκε και τον… έκτο χρόνο.

Η Βασίλισσα ηττήθηκε 3-1 από τη Μπάγερν στο Χιούστον, έχοντας όλα τ’ αστέρια στα πλάνα του Ζιντάν. Πολύ κακή ανασταλτικά, καλύτερη στο δημιουργικό κομμάτι, αν και ο Μπενζεμά έχασε πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Η κόπωση από τις σκληρές προπονήσεις ήταν φανερή, μιας και η Βασίλισσα στην επανάληψη δεν μπόρεσε να κρατήσει την ένταση και την ταχύτητα σε υψηλά επίπεδα. Σε ρυθμούς… Μπέιλ η ομάδα, ο Ουαλός δεν υπολογίζεται και η ομάδα ψάχνει ομάδα να τον παραχωρήσει.

Τρία στα τρία η Άρσεναλ
Κατακτώντας ακόμα ένα βραβείο MVP σε δεύτερο σερί φιλικό παιχνίδι, ο Έντι Ενκετία έδειξε στον Έμερι πως θα πρέπει να τον υπολογίζει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Η Αρσεναλ ήταν εξαιρετική, ο νεαρός παίκτης εντυπωσιακός και με τα δυο γκολ έδωσε τη νίκη με 3-0 κόντρα στη Φιορεντίνα. Ηταν η τρίτη διαδοχική νίκη, αφού είχαν προηγηθεί αυτές κόντρα στους Colorado Rapids με 3-0 και απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου με 2-1. Ο Έμερι είναι ενθουσιασμένος με την εικόνα της ομάδας του, ωστόσο περιμένει πολλά και από το μεταφραικό κομμάτι, μιας και οι Λονδρέζοι χρειάζονται ενίσχυση! Τελευταία φορά που η Άρσεναλ βρήκε απέναντί της τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το 2006 για το Champions League, έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία στον όμιλο.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ εδώ!

Σχολιάστε

X