Λειψία - Φράιμπουργκ: Στη μάχη του τίτλου οι «Ταύροι»

Λειψία – Φράιμπουργκ: Στη μάχη του τίτλου οι «Ταύροι»

Εναρξη: 16.30, 16/05/2020
Γήπεδο: Red Bull Arena, Λειψία

H Λειψία Θέλει να γράψει ιστορία, μπορεί όμως; Η πρώτη σεζόν με τον Νάγκελζμαν στον πάγκο είναι εντυπωσιακή. Η ομάδα του έχει ηττηθεί μόλις 3 φορές στο πρωτάθλημα και καμία από αυτές δεν ήρθε κόντρα στους διεκδικητές του τίτλου! Αν δεν υπήρχε κι αυτό το… 0-0 με τη Βόλφσμπουργκ, τότε, θα ήταν σε απόσταση αναπνοής από την Μπάγερν. Εχει την καλύτερη άμυνα μαζί με τους Βαυαρούς (26 τέρματα παθητικό) και είναι στο -5. Μπορεί; Η εικόνα της και στο Champions League μας άφησε άφωνους, πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ζοσέ Μουρίνιο και δείχνει ικανή για πολλά. Εντός συνόρων έχει το καλύτερο πρόγραμμα, καθώς θα αντιμετωπίσει μόνο τη Ντόρτμουντ (και αυτήν εντός έδρας) από τις ομάδες της πρώτης 5άδας. Ενθουσιασμός, ταχύτητα, πάθος και… Νάγκελζμαν την κρατούν πολύ δυνατά στο κόλπο του τίτλου.

Νάγκελζμαν, ο «μάγος» των πάγκων
Από την πρώτη μέρα είχε αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, του συντονιστή, του CEO και δύο φορές του προπονητή, όταν είδε ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να φέρει την επιτυχία. Στην πρώτη περίπτωση της εξασφάλισε την άνοδο στην Bundesliga, στη δεύτερη, πέρυσι, την επιστροφή στο Champions League και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Οι επιλογές του για τον πάγκο αποδείχθηκαν εξαιρετικές. Είτε στις μικρότερες κατηγορίες με τον Τσόρνιγκερ είτε στην Bundesliga αρχικά με τον Χάζενχουτλ και στη συνέχεια με τον Νάγκελζμαν.

Ήταν ο ίδιος που αποφάσισε ότι μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα αποκτούνται παίκτες μεγαλύτεροι των 25 ετών και μέχρι στιγμής αυτή η φιλοσοφία κάνει τους Ταύρους να ξεχωρίζουν από κάθε άλλη ευρωπαϊκή υπερδύναμη. Όταν πριν λίγους μήνες έπεισε τον Νάγκελζμαν, τον νεαρό «μάγο» των πάγκων, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αφήνοντας την Χόφενχαϊμ, γνώριζε ότι το όνειρο του τίτλου θα έρθει ακόμη πιο κοντά. Και τώρα η Λειψία είναι στα προημητελικά του Champions League και στη διεκδίκηση του τίτλου.

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν: Φράιμπουργκ (εντός), Μάιντς (εκτός), Χέρτα (εντός), Κολωνία (εκτός), Πάντερμπορν (εντός), Χόφενχαϊμ (εκτός), Φορτούνα Ντίσελντορφ (εντός), Ντόρτμουντ (εντός), Άουγκσμπουργκ (εκτός)

Θα κάνει την υπέρβαση η Φράιμπουργκ;
Εξαιρετική η πορεία της Φράιμπουργκ, μιας και η διακοπή λόγω της πανδημίας τη βρήκε μόλις στο -2 από την 6η θέση και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αλλωστε, στο τελευταίο της ραντεβού πριν τη διακοπή είχε επικρατήσει εύκολα 3-1 της Ουνιόν εντός έδρας. Μπορεί στο Schwarzwald-Stadion να είναι εξαιρετική, ωστόσο η ομάδα του Στριχ μακριά από αυτό δεν πείθει αφού έχει μόλις τέσσερις νίκες και οι τρεις από αυτές ήταν στην αρχή της σεζόν! Στηρίζει πολλά στον Γερμανό φορ, Πέτερσεν, ο οποίος μετρά ήδη 8 γκολ! Ταχύτητα και ενθουσιασμός εντυπωσιάζουν!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X