Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου: Δοκιμάζεται το αήττητο

Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου: Δοκιμάζεται το αήττητο

Εναρξη: 16:30, 02/02/2019
Γήπεδο: BayArena (30.210), Λεβερκούζεν

Στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ντόρτμουντ βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, η οποία θέλει να διορθώσει το κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Επόμενο εμπόδιο η Λεβερκούζεν στο «Μπάι Αρένα» το μεσημέρι του Σαββάτου (16:30) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας «τρέχει» σερί 7 νικών στο πρωτάθλημα, με την τελευταία γκέλα να καταγράφεται στα τέλη Νοεμβρίου (3-3) εντός έδρας με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Οι γηπεδούχοι εμφανίζουν συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, ενώ στην πιο πρόσφατη αγωνιστική επικράτησαν 3-0 της Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας.

Δοκιμάζεται το σερί της Μπάγερν Μονάχου
Σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται, η Μπάγερν Μονάχου καλείται να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί (μετράει 7 διαδοχικές νίκες) το οποίο ξεκίνησε την 1 Δεκεμβρίου κόντρα στη Βέντερ Βρέμης εκτός έδρας (2-1). Την τελευταία 9ετία σημείωσε μόλις δύο διπλά στην έδρα της Λεβερκούζεν, έχοντας παράλληλα 5 ισοπαλίες, ενώ ηττήθηκε 2 φορές.

Εντός 2019, οι παίκτες του Νίκο Κόβατς έχουν δύο τρίποντα στο πρωτάθλημα εμφανίζοντας, όμως, αμυντικά ζητήματα. Αν και επιθετικά βρίσκονται σε… οίστρο, στο αμυντικό κομμάτι προβληματίζουν, καθώς δέχθηκαν γκολ στις δύο τελευταίες νίκες κόντρα σε Στουτγάρδη (4-1) και Χόφενχαϊμ (3-1). Μέχρι το εκτός έδρας παιχνίδι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ αντιμετωπίζει κατά σειρά Χέρτα, Σάλκε και Αουγκσμπουργκ. Υπολογίζονται ξανά οι «σταρ» και έμπειροι εξτρέμ, Ρόμπεν και Ριμπερί.

Μια του ύψους, μια του βάθους η Λεβερκούζεν!
Τα έντονα σκαμπανεβάσματα που εμφανίζει η Λεβερκούζεν μέχρι στιγμής στη σεζόν έχουν στερήσει την παρουσία της τουλάχιστον στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Καλό υλικό διαθέτει, έξυπνο προπονητή έχει στον πάγκο, όμως της λείπει η σταθερότητα. Παράδειγμα αποτελεί η ήττα 0-1 εντός έδρας από την Γκλάντμπαχ στο πρώτο παιχνίδι του 2019, όπου την επόμενη εβδομάδα στο άντρο της Βόλφσμπουργκ έφυγε με νίκη 3-0 και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Στα θετικά ότι συναντά την Μπάγερν Μονάχου ψυχολογικά ανεβασμένη από το διπλό κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, δίχως σημαντικές απουσίες, αλλά και με την παράδοση σύμμαχο στην προσπάθεια αναρρίχησης στο βαθμολογικό πίνακα.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου: 1-3 (Μπουντεσλίγκα 2017-18)
Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου: 0-0 (Μπουντεσλίγκα 2016-17)
Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου: 0-0 (Μπουντεσλίγκα 2015-16)
Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου: 2-0 (Μπουντεσλίγκα 2014-15)
Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου: 1-1 (Μπουντεσλίγκα 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X