Ουνιόν Βερολίνου - Στουτγκάρδη: Για μια θέση στη Bundesliga!

Ουνιόν Βερολίνου – Στουτγκάρδη: Για μια θέση στη Bundesliga!

Εναρξη: 21.30, 27/05/2019
Γήπεδο: Αλντεν Φερστεράι, Βερολίνο

Η Ουνιόν απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τη Στουτγκάρδη και στο Βερολίνο θα διεξαχθεί ο δεύτερος… τελικός για το όνειρο της Bundesliga!

Να γράψει ιστορία η Ουνιόν για Bundesliga!

Η Ουνιόν έκανε ένα πολύ καλό ματς, άφησε στην άκρη τη διαφορά κατηγορίας και απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τη Στουτγκάρδη. Δυο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισάριθμες όμως ισοφάρισε και βρίσκεται … ένα ματς μακριά από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Με νίκη ή με ισοπαλία ως και 1-1, θα προβιβαστεί. Αν χάσει ή το ματς λήξει ισόπαλο από 3-3 και πάνω, δεν ανεβαίνει. Αν υπάρξει ισοπαλία με σκορ 2-2, τότε το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση. «Χρειαζόμαστε ένα γκολ, διότι τις περισσότερες φορές δέχεσαι ένα» είπε ξεκάθαρα ο τεχνικός της Ουνιόν, Ουρς Φίσερ. Εκτός πλάνων για τον τελικό ο βασικός μπακ, Τρίμελ, όπως και ο καλός μέσος, Κρόοζ, αντίθετα επιστρέφει ο βασικός αμυντικός, Χίμπνερ.

Στουτγκάρδη για παραμονή στη Bundesliga!

Η Στουτγκάρδη υπέπεσε σε πολλά λάθη, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση, δυο φορές προηγήθηκε, ωστόσο ισάριθμες ισοφαρίστηκε. Αισιόδοξος ο Μάριο Γκόμεζ τόνισε «Θα απαντήσουμε…». Η Στουτγκάρδη πρέπει να έχει καλύτερη εικόνα επιθετικό στο Βερολίνο. Μέσα από τα μπαράζ οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Bundesliga δεν υποβιβάστηκαν σε 15 περιπτώσεις, ενώ εκείνες της δεύτερης κατηγορίας μπόρεσαν να πάρουν άνοδο στις πέντε. Δεν προλαβαίνει να επιστρέφει ο βασικός δεξιός μπακ, Μπεκ, αντίθετα στα πλάνα του Νίκο Βίλιχ είναι πλέον ο καλός αμυντικός χαφ, Ασκασίμπαρ. Δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση ο βασικός μεσοεπιθετικός, Ντιντάβι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X