Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ: Το βλέμμα σε πρωτάθλημα και Champions League!

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ: Το βλέμμα σε πρωτάθλημα και Champions League!

Έναρξη: 16.30, 18/05/2019
Γήπεδο: Stadion im BORUSSIA-PARK,  Γκλάντμπαχ

Τελικός για… σεντόνι και τίτλο! Η Γκλάντμπαχ με νίκη βγαίνει στο Champions League, ενώ η Ντόρτμουντ με τρίποντο και ήττα της Μπάγερν παίρνει τον τίτλο στη Bundesliga.

Νίκη για Champions League η Γκλάντμπαχ!
Εντυπωσιακή η Γκλάντμπαχ στο «Max-Morlock-Stadion», διέλυσε με 4-0 τη Νυρεμβέργη, την υποβίβασε, ενώ έκανε μεγάλο βήμα για την έξοδο στο Champions League. Τελευταία αγωνιστική τα «Πουλάρια» παίζουν εντός με τη Ντόρτμουντ, ενώ η Άιντραχτ αγωνίζεται εκτός με τη Μπάγερν. Ειδικότερα, βρέθηκε στην 4η θέση μαζί με τη Λεβερκούζεν, αλλά με καλύτερη διαφορά τερμάτων (+2), αλλά και στο +1 από την Άιντραχτ. Κι όμως η Γκλάντμπαχ τα βρίσκει δύσκολα, πολύ δύσκολα εντός έδρας, αφού στα επτά πιο πρόσφατα δεν έχει νίκη, μετρώντας τέσσερις ήττες, αλλά και τρεις ισοπαλίες.

Με το βλέμμα στο Μόναχο η Ντόρτμουντ
Η Ντόρτμουντ ήθελε νίκη επί της Φορτούνα και γκέλα της Μπάγερν, προκειμένου να ελπίζει για τον τίτλο. Οι Βεστφαλοί, παρά τις πολλές απουσίες τους, έκαναν το χρέος τους, η Μπάγερν κόλλησε στο 0-0 με την Λειψία, όμως χρειάζονται νίκη επί της Γκλάντμπαχ και ήττα των Βαυαρών από την Άιντραχτ, καθώς η διαφορά τερμάτων είναι στο +17 υπέρ των Βαυαρών! H Ντόρτμουντ αγχώθηκε, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε και πλέον προετοιμάζεται για τον δικό της τελικό, έχοντας παράλληλα το βλέμμα στο Μόναχο! Παράλληλα, έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Bundesliga που σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στη σεζόν (συνολικά 51 γκολ). Ωστόσο, μακριά από το Signal-Iduna-Park δεν τα πάει ιδανικά, αφού στις εννέα τελευταίες εξόδους μετρά μόλις τρεις νίκες!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X