Ντόρτμουντ - Φορτούνα Ντίσελντορφ: Ελπίζει στον τίτλο...

Ντόρτμουντ – Φορτούνα Ντίσελντορφ: Ελπίζει στον τίτλο…

Το στραβοπάτημα στη Βρέμη μείωσε τις ελπίδες της Ντόρτμουντ για τίτλο, ωστόσο στις δυο τελευταίες στροφές θα επιδιώξει την υπέρβαση.

Οι τελευταίες ελπίδες της Ντόρτμουντ
Η Ντόρτμουντ ήθελε μόνο νίκη κόντρα στη Βέρντερ για να μείνει στην κούρσα του τίτλου, αλλά δεν τα κατάφερε, έμεινε στο 2-2 και βλέπει την Μπάγερν στο +4 δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Η ομάδα του Φαβρ ήταν καλύτερη, προηγήθηκε με υπέροχο γκολ του Πούλισιτς και ο Πάκο Αλκάθερ με εντυπωσιακό φάουλ έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων! Μάλιστα, οι Βεστφαλοί έχασαν αρκετές ευκαιρίες για τρίτο γκολ, δεν το πέτυχαν και το γεγονός αυτό αποδείχθηκε μοιραίο! Η Βέρντερ έκανε δυο φάσεις, πέτυχε ισάριθμα γκολ κι έβαλε τεράστιο εμπόδιο στη Ντόρτμουντ στον δρόμο για τον τίτλο. Τρεις γκέλες η Ντόρτμουντ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, θέλει δυο νίκες σε ισάριθμες στροφές και παράλληλα στραβοπατήματα των Βαυαρών. Στην έδρα της πάντως έχει τις περισσότερες νίκες στη φετινή σεζόν, αλλά και την καλύτερη επίθεση.

Κάκιστη η παράδοση της Φορτούνα
Η χρονιά πήγε ιδανικά για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία φρόντισε να σβήσει κάθε περιπέτεια αναφορικά με τον υποβιβασμό της και θέλει σε κάθε ματς να παίζει ελεύθερο ποδόσφαιρο. Εντυπωσιακή κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, όπου τη διέλυσε με 4-1, ενώ απέσπασε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας από τη Φράιμπουργκ. Στόχος της η παρουσία στην πρώτη δεκάδα, αν και μακριά από την έδρα της δέχεται εύκολα το γκολ. Οσο για την παράδοση στη Βεστφαλία; Επτά ήττες και δυο ισοπαλίες στις εννέα πιο πρόσφατες επισκέψεις, ενώ η τελευταία της νίκη… χάνεται το 1986!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X