Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ: Στο κυνήγι του τίτλου!

Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ: Στο κυνήγι του τίτλου!

Εναρξη: 19:30, 04/05/19
Γήπεδο: Weserstadion, Βρέμη

Η Ντόρτμουντ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες τίτλου, ωστόσο αυτό προϋποθέτει πέρασμα από τη Βρέμη και το Weserstadion!

Να αλλάξει την εικόνα η Βέρντερ
Στο Μόναχο το πάλεψε αρκετά, ωστόσο λύγισε από την πίεση της Μπάγερν. Κόντρα στη Φορτούνα η Βέρντερ Βρέμης ήταν απογοητευτική και διασύρθηκε με 4-1. Κάκιστη αμυντικά, υπέπεσε σε πολλά λάθη και υπέστη τη δεύτερη διαδοχική της ήττα. Στο -5 από την 6η θέση της Bundesliga και χάθηκαν οι ελπίδες για έξοδο στο Europa League. Αλλωστε, είχε προηγηθεί και ο αποκλεισμός της ομάδας στα ημιτελικά από την Μπάγερν Μονάχου. Εντός έδρας για το πρωτάθλημα είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία, έχοντας πέντε νίκες. Μάλιστα, σε όλα τα τρίποντα σκοράρει 2 και περισσότερα τέρματα.

Όλα για τον τίτλο η Ντόρτμουντ
Η Ντόρτμουντ γνώρισε ήττα σοκ από τη Σάλκε με 4-2 εντός έδρας, ωστόσο η γκέλα της Μπάγερν την κράτησε ολοζώντανη στη μάχη του τίτλου. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και οι Βεστφαλοί παραμένουν σε τροχιά πρωταθλήματος, μιας και βρίσκονται στο -2 από την κορυφή. Ο Σάντσο συνεχίζει να κλέβει την παράσταση, αφού με την υπέροχη ασίστ στον Γκέτσε έφτασε τις 14 στη σεζόν, πιάνοντας κορυφή στη σχετική λίστα στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ έγινε ο πρώτος Άγγλος που κάνει 14+ ασίστ σε αυτό το επίπεδο μετά τον Φρανκ Λάμπαρντ (2009-10). Αχίλλειος πτέρνα για τη Ντόρτμουντ οι έξοδοι, αφού στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχει μόλις τρεις νίκες, αλλά και τρεις ήττες. Η παράδοση είναι σύμμαχος για τους Βεστφαλούς, αφού σε δέκα ραντεβού στο Weserstadion μετρούν πέντε νίκες και μόλις δυο ήττες. Στη Βρέμη πάντως θα παρουσιαστεί χωρίς δυο βασικά της «εργαλεία», τον Ρόις και τον Βολφ που τιμωρήθηκαν για την αποβολή τους στο ντέρμπι με τη Σάλκε!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X