Θέλτα - Μπαρτσελόνα: Με το βλέμμα στο... Ανφιλντ!

Θέλτα – Μπαρτσελόνα: Με το βλέμμα στο… Ανφιλντ!

Εναρξη: 21:45, 04/05/19
Γήπεδο: Balaídos, Βίγκο

Η Θέλτα υποδέχεται στο Balaidos την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα και αναζητά νίκη παραμονής. Με το βλέμμα στο Ανφιλντ οι Καταλανοί…

Με σύμμαχο την έδρα η Θέλτα
Ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας με τη Λεγανιές αναδείχθηκε η Θέλτα. Η ομάδα του Βίγκο αν και παρουσιάστηκε εξαιρετικό στο ανασταλτικό κομμάτι, εντούτοις δημιουργικά δεν έκανε τη διαφορά. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, στο +2 πλέον από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον η τύχη της παραμονής στη LaLiga είναι στα χέρια της. Αλλη ομάδα με τον Εσκριμπά στον πάγκο της, μετρά τρεις ήττες στα δέκα παιχνίδια και οι δυο ήταν από Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Θέλτα κατάφερε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, βελτιώνοντας την ανασταλτική της λειτουργία. Το εντυπωσιακό είναι πως στα τέσσερα πιο πρόσφατα ραντεβού στο Balaídos δεν έχει ηττηθεί από τη Μπαρτσελόνα, ενώ οι δυο νίκες της συνοδεύθηκαν από τεσσάρες!

Πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα!
Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 1-0 της Λεβάντε στο Καμπ Νόου και ο Λιονέλ Μέσι σήκωσε την κούπα της La Liga για 10η φορά στην καριέρα του. Όταν ο Λιονέλ Μέσι ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά στην Μπαρτσελόνα, η ομάδα του είχε 11 λιγότερους τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις από τη μισητή αντίπαλό της. Η Ρεάλ τότε είχε 72 κούπες και η Μπάρτσα 61. Στα χρόνια του Αργεντινού όμως η ιστορία άλλαξε και πλέον η Μπάρτσα έχει πάρει κεφάλι. Οι Μπλαουγκράνα μετρούν πλέον 95 και η Ρεάλ 92, με τον Μέσι να είναι δηλαδή στις 34 κούπες και τη Ρεάλ στις 20. Παράλληλα, ο Αρτούρο Βιδάλ πέτυχε κάτι μοναδικό. Με τη Γιουβέντους, τη Μπάγερν Μονάχου και τη Μπαρτσελόνα, από το 2012 έως και φέτος, έφτασε στα 8 διαδοχικά πρωταθλήματα! Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή, αφού οι Καταλανοί διέσυραν με 3-0 τη Λίβερπουλ και πλησίασαν ακόμα πιο πολύ το Metropolitano! Βέβαια, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα δώσει ανάσες στους βασικούς, μιας και την Τρίτη ακολουθεί ο επαναληπτικός στο Ανφιλντ.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!|21+

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X