Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Στο... κόκκινο η Μπάρτσα!

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Στο… κόκκινο η Μπάρτσα!

Έναρξη: 23:00, 30/06/2020
Γήπεδο: Camp Nou (99.354), Βαρκελώνη

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν θέλει να απομακρυνθεί περισσότερο από την κορυφή και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τέσσερις διαδοχικές νίκες μετρούν οι Ροχιμπλάνκος.

Στα «κόκκινα» η Μπαρτσελόνα

Ανω – κάτω η Μπαρτσελόνα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Θέλτα. Ο Μέσι μοίρασε δυο ασίστ, ο Σουάρες σκόραρε ισάριθμες, αλλά η εικόνα δεν ήταν πειστική με συνέπεια την απώλεια βαθμών. Στο τέλος γλίτωσε τα χειρότερα με το ανεπανάληπτο χαμένο τετ α τετ του Νολίτο. Στο -2 από την κορυφή και τη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον χρειάζεται έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και μια απώλεια (ήττα) της Βασίλισσας για να βρεθεί στη κορυφή.

Ο Σουάρες άφησε υπονοούμενα για τον Σετιέν, ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να είχε επεισόδιο με τον βοηθό του προπονητή, τον Εντού Σαράμπια, ενώ Μπερτομέου και Αμπιντάλ επισκέφθηκαν το σπίτι του κόουτς για να συζητήσουν την εικόνα της ομάδας. Σε δύσκολη θέση ο Κίκε Σετιέν, δυσαρέσκεια και για την παραχώρηση του Αρτούρ στη Γιουβέντους. Στο «Καμπ Νόου» ο απολογισμός της ομάδας είναι 15 νίκες και μια ισοπαλία, ενώ σε αυτά τα νικηφόρα παιχνίδια έχει σκοράρει 48 φορές! Στα θετικά, η επιστροφή του Μπουσκέτς και του Σέρχι Ρομπέρτο, πιθανή η επιστροφή του Γκριζμάν στο βασικό σχήμα απέναντι στην πρώην του ομάδα.

Μπορεί να μην έπεισε, αλλά δεν… ίδρωσε κιόλας η Ατλέτικο Μαδρίτης για να περάσει το εμπόδιο της Αλαβές (2-1). Δυο στατικές φάσεις ήταν αρκετές για να πάρει το τρίποντο που ουσιαστικά την έστειλε στο Champions League της επόμενης σεζόν. Τέσσερις διαδοχικές νίκες, μόλις μια ισοπαλία στο Σαν Μαμές ο απολογισμός της στην επανέναρξη! Εχει 5 νίκες σε 15 εκτός έδρας παιχνίδια από την αρχή της σεζόν, αν και κέρδισε Οσασούνα, Λεβάντε στα δυο τελευταία με τον Ομπλακ να κρατάει ανέπαφη την εστία του. Πλήγμα οι απουσίες των Σάβιτς, Κόκε που συμπλήρωσαν κάρτες και έμειναν εκτός αποστολής.

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης, η παράδοση

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι χωρίς νίκη επί της Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας, στα τελευταία 19 ματς (5 ισοπαλίες, 14 ήττες). Τελευταίο διπλό της Ατλέτικο στη Βαρκελώνη το Φεβρουάριο του 2006 με σκορ 1-3, με τον 22χρονο τότε Φερνάντο Τόρες να πετυχαίνει δύο τέρματα.

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης:2-0 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2018-19)
Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: 1-0 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2017-18)
Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: 1-1 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2016-17)
Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: 2-1 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2015-16)
Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: 3-1 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2014-15)
Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: 1-1 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X