ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ωρα κυπέλλου στο ΟΑΚΑ!

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ωρα κυπέλλου στο ΟΑΚΑ!

Εναρξη: 20.30, 11/05/2019
Γήπεδο: ΟΑΚΑ, Αθήνα

Ωρα Κυπέλλου και στο άδειο ΟΑΚΑ διεξάγεται το τελευταίο ματς της σεζόν, ο μεγάλος Τελικός. ΠΑΟΚ vs ΑΕΚ σε μια επανάληψη σκηνικού των δυο τελευταίων ετών.

Για το πρώτο νταμπλ ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά, προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν, αφού κατάφερε να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα. Αλλωστε, ήταν η πιο σταθερή ομάδα της σεζόν, με επιθετικό πλουραλισμό. Άλλωστε, στα τελευταία 8 ματς του είχε δέκα διαφορετικούς σκόρερ. Μάλιστα, κατάφερε να ξεπεράσει και το… εμπόδιο του Λεκανοπεδίου, αφού από το 2008 κι έπειτα μετρά μόλις μια ήττα στην Αττική, αυτή από τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας. Οσο για τις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ μετρά δυο νίκες, δυο ήττες και μια ισοπαλία. Για το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του θα μονομαχήσει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και… σύμμαχος η παράδοση αφού στα δυο τελευταία ραντεβού με την Ενωση στον τελικό κατάφερε να κερδίσει ισάριθμες φορές (2-0 πέρσι, 2-1 πρόπερσι). Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ ο τραυματισμός του εμβληματικού αρχηγού, Βιεϊρίνια που είναι τραυματίας, αντίθετα Ενρίκε, Ελ Καντουρί ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

Για το 16ο Κύπελλο η ΑΕΚ

Δεν μπόρεσε να διατηρήσει τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας, δεν έπεισε αγωνιστικά κι έμεινε νωρίς εκτός διεκδίκησης. Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να βάλει θετικό πρόσημο στην χρονιά, κατακτώντας το 16ο Κύπελλο στην ιστορία της. Αλλωστε, δείχνει να βρίσκει το δρόμο της, μετρώντας δυο νίκες στα δυο τελευταία παιχνίδια της, 3-0 τον Λεβαδειακό και 4-0 τη Λαμία εκτός έδρας. Πάντως, στο ΟΑΚΑ δέχθηκε μόνο 3 γκολ στα 13 τελευταία παιχνίδια της και το γεγονός αυτό αποτελεί σύμμαχο ενόψει του τελικού. Στις φετινές μονομαχίες με τον ΠΑΟΚ έχει μια ισοπαλία 1-1 εντός έδρας και μια ήττα στην Τούμπα με 2-0. Βαρόμετρο για την εικόνα της και η παρουσία του Εζεκιέλ Πόνσε, ο οποίος σε 27 αναμετρήσεις στη σεζόν μετρά 16 γκολ και 4 γκολ!

Ο διαιτητής του Τελικού Κυπέλλου

Διαιτητής θα είναι ο Φέλιξ Τσβάιερ. Ο Γερμανός έχει στο παρελθόν σφυρίξει δύο αγώνες του ΠΑΟΚ για το Europa League, το 0-0 με τη Μακάμπι Χάιφα (2013/14) και το 0-1 από τη Φιορεντίνα (2014/15).  Φέτος διηύθυνε το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους (2-0), για τους «16» του Champions League.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητα ειδικά! |21+

Σχολιάστε

X