Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν: Νίκη για την… σαλατιέρα!

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν: Νίκη για την… σαλατιέρα!

Έναρξη: 21.30, 16/06/2020
Γήπεδο: Weser Stadium

«Θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο σπίτι μας». Ο Λέον Γκορέτσκα πέτυχε το νικητήριο γκολ στο τέλος στη νίκη με 2-1 επί της Γκλάντμπαχ και τώρα θέλει να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας που στέφεται πρωταθλήτρια στην Βρέμη για πρώτη φορά στην ιστορία της Bundesliga.

Ρεκόρ τίτλων η Μπάγερν

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει η Μπάγερν για να φτάσει στον 8ο συνεχόμενο τίτλο, επίδοση που αποτελεί τη βελτίωση του δικού της ρεκόρ, είναι να κερδίσει την Βέρντερ, που δίνει σκληρή μάχη για την παραμονή. Ίσως να μην χρειαστεί καν αυτό, αν την επόμενη μέρα η Ντόρμτουντ δεν τα καταφέρει απέναντι στην Μάιντς. «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε», ξεκαθάρισε ο τεχνικός Φλικ, που έχει κάνει το πιο επιτυχημένο ξεκίνημα στον πάγκο των Βαυαρών με 25 νίκες σε 28 ματς.

Ο Γερμανός τεχνικός, που αρχικά ανέλαβε ως λύση ανάγκης, οδηγεί την ομάδα του σε εντυπωσιακή σεζόν και για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2017-18 με τον Χάινκες στον πάγκο η Μπάγερν μετράει 10 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Έσπασε, μάλιστα, και ρεκόρ, καθώς καμία ομάδα δεν είχε πετύχει 92 γκολ σε 31 παιχνίδια στην Bundesliga. Για να πετύχει τώρα τον μεγάλο στόχο ο Φλικ θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Λεβαντόφσκι των 30 γκολ όσο και τον Μίλερ των 20 ασίστ. Και οι δύο έλλειψαν από το προηγούμενο παιχνίδι, έχοντας συμπληρώσει κάρτες.

Τα αρνητικά σερί της Βέρντερ

Έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια από τότε που οι ρόλοι ήταν διαφορετικοί. Το 2004 η Βέρντερ είχε κερδίσει στο Μόναχο με 3-1 για να εξασφαλίσει το 4ο και τελευταίο της μέχρι σήμερα πρωτάθλημα. Εκείνο το παιχνίδι παραμένει ζωντανό στη μνήμη των «πράσινων» μέσω του τραγουδιού «Lebenslang Grün-Weiß», «μία ζωή πράσινο και λευκό». Τώρα, όμως, τις δύο ομάδες χωρίζουν 45 ολόκληροι βαθμοί και η Μπάγρεν μετράει 21 συνεχόμενες νίκες επί της Βέρντερ (18 στην Bundesliga), επίδοση που αποτελεί το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία της κατηγορίας…

Τα περασμένα μεγαλεία ξυπνούν πάντα αναμνήσεις και προσδοκίες για καλύτερες μέρες στην Βρέμη. Η Βέρντερ κάνει τη χειρότερη σεζόν στην ιστορία της και μόνο η Γκρόιτερ Φιρτ είχε μαζέψει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (4 τη σεζόν 2012-13) σε αυτό το σημείο. «Χρειαζόμαστε και άλλες νίκες», αρκέστηκε να πει ο τεχνικός των γηπεδούχων, Κόφελντ.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα του έχει υποστεί ταπεινωτικές ήττες από την Μπάγερν. Από το 6-1 του πρώτου γύρου, στο 7-0 στην Βρέμη το 2013. Αν, όμως, θέλει η ομάδα του να μείνει στην Bundesliga, τότε δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Θα καταφέρει η Βέρντερ να κάνει την έκπληξη και να δώσει παράταση λίγων ημερών στη στέψη των Βαυαρών ή θα γνωρίσει ακόμη μία συντριβή;

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X