Φερονικέλι - Νιου Σεντς: Με την πλάτη στον τοίχο οι Ουαλοί

Φερονικέλι – Νιου Σεντς: Με την πλάτη στον τοίχο οι Ουαλοί

Εναρξη: 21:45, 16/07/2019
Γήπεδο: Stadiumi Fadil Vokrri, Πρίστινα

Η Φερονικέλι πήρε την ισοπαλία 2-2 στην Ουαλία από τη Νιου Σεντς και στην Πρίστινα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία. Με την πλάτη στον τοίχο οι Ουαλοί. 

Εκανε την έκπληξη η Φερονικέλι

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Φερονικέλι, η οποία απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην Ουαλία από τη Νιου Σεντς. Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα, αντέδρασε άμεσα και σε δυο λεπτά στο τέλος πήρε ένα ανέλπιστο θετικό αποτέλεσμα. Πρεμιέρα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και πριν τον προκριματικό πέταξε εκτός ρην Λίνκολν, πρωταθλήτρια του Γιβραλτάρ και 2-1 την πρωταθλήτρια Ανδόρας Σάντα Κολόμα. Συμπλήρωσε δώδεκα διαδοχικά ματς αήττητη ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Μέσα ο βασικός μέσος, Χόξα, δεν υπάρχουν προβλήματα. Θυμίζουμε, πως ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Κοπεγχάγη.

Με την πλάτη στον τοίχο η Νιου Σεντς

Βρέθηκε μια ανάσα από το να σφραγίσει την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο ότι… έχτιζε για 88 λεπτά το γκρέμισε τα επόμενα δυο! Η Νιου Σεντς προηγήθηκε 2-0 εντός έδρας επί της Φερονικέλι, αλλά ισοφαρίστηκε 2-2 και πλέον στο Κόσοβο έχει πολύ δύσκολο έργο. Είναι η κορυφαία ομάδα στην Ουαλία έχοντας οκτώ διαδοχικά πρωταθλήματα. Διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία έχοντας δώσει 51 αγώνες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 35 ήττες. Καλύτερή της στιγμή ήταν τη σεζόν 2010-11 όταν έφτασε στον 3ο προκριματικό γύρο, όπου αποκλείστηκε από την Αντερλεχτ.

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X