Πιαστ - ΜΠΑΤΕ: Με την εμπειρία οι Λευκορώσοι

Πιαστ – ΜΠΑΤΕ: Με την εμπειρία οι Λευκορώσοι

Εναρξη: 21:00, 17/07/2019
Γήπεδο:Stadion Miejski , Gliwice

H Πιαστ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη ΜΠΑΤΕ και θα επιδιώξει να γράψει ιστορία. Με την εμπειρία οι Λευκορώσοι για την πρόκριση στον 2ο προκριματικό του Champions League. 

Με τον ενθουσιασμό της η Πιαστ

Η Πιαστ έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε στη Λευκορωσία από τη ΜΠΑΤΕ. Ηταν καλύτερη από την αντίπαλό της στο μεγαλύτερο διάστημα, προηγήθηκε, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποσπάσει μια μεγάλη νίκη. Πέρσι, έκανε την τεράστια έκπληξη και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα. Ο τεχνικός Φορνάλικ κράτησε σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ, έγιναν προσθήκες και στο μεγάλο ραντεβού με τη ΜΠΑΤΕ θα παρουσιαστεί πανέτοιμη. Θυμίζουμε, πως η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο το νικητή του ζευγαριού Λίνφιλντ – Ρόζενμποργκ.

Με την εμπειρία η ΜΠΑΤΕ

Κατώτερη των περιστάσεων η ΜΠΑΤΕ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Πιαστ και πλέον πάει στην Πολωνία με την πλάτη στον τοίχο. Εμφανίζεται, πάντως, βελτιωμένη τελευταία, ενώ στις τελευταίες στροφές βρέθηκε στην κορυφή. Η τελευταία της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις είχε έρθει στις 12 Μαΐου. Η ΜΠΑΤΕ είναι αποδυναμωμένη τη φετινή σεζόν, ωστόσο η εμπειρία της αποτελεί σύμμαχο για την ανατροπή και την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Εκτός ο βασικός αμυντικός, Φιλιπένκο και ο βασικός μέσος, Ντράγκουν.

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X