Λουντογκόρετς - Φερεντσβάρος: Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι

Λουντογκόρετς – Φερεντσβάρος: Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι

Εναρξη: 20:30, 17/07/2019
Γήπεδο: Ludogorets Arena, Ράσβαρντ

Λουντογκόρετς και Φερεντσβάρος τα δίνουν όλα για την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ελαφρύ προβάδισμα οι Ούγγροι. 

Ολα για την πρόκριση η Λουντογκόρετς 

Με την πλάτη στον τοίχο η Λουντογκόρετς μετά την ήττα από τη Φερεντσβάρος με 2-1 στην Ουγγαρία. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε, αλλά υπέπεσε σε λάθη και το πλήρωσε με ένα δεύτερο γκολ. Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας μετρούν δύο συμμέτοχες σε ομίλους Champions League (2014, 2016), ενώ σπουδαία επιτυχία ήταν και η πρόκριση στους «16» του Europa League τη σεζόν 2013-2014. Εχει εμπειρία, ποιοτικούς παίκτες όπως ο Ζορζίνιο και ο Μαρσελίνιο. Αποχώρησε από την ομάδα ο Λούκας, ενώ εκτός είναι και ο διεθνής μέσος, Ανισέ. Μόλις δυο ήττες στα τελευταία δώδεκα επίσημα παιχνίδια της. Αλλωστε, μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 2-0 της Τσάρσκο Σέλο.

Για την υπέρβαση η Φερεντσβάρος 

Η Φερεντσβάρος επικράτησε 2-1 κι ελπίζει ότι θα καταφέρει να βρεθεί στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2004/2005 και την συμμετοχή στο κύπελλο UEFA. Εκανε την υπέρβαση η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, πήρε τη νίκη έχοντας ουσία στο παιχνίδι της. Βέβαια, μπορεί να έχει ποιοτικές μονάδες, αλλά δεν έχει ένα ικανό σύνολο για μια μεγάλη πορεία. Στα θετικά η παρουσία του Ιταλού Λανφαζάμε, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής και τώρα αναμένεται να παίξει βασικός.  Επιθετικά τα πάει καλά, έχει σκοράρει στα τελευταία 15 παιχνίδια.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ! |21+

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X