Ρόζενμποργκ - Λίνφιλντ: Το πάνω χέρι οι Νορβηγοί

Ρόζενμποργκ – Λίνφιλντ: Το πάνω χέρι οι Νορβηγοί

Εναρξη: 20:00, 17/07/2019
Γήπεδο: Λέρκενταλ, Τροντχάιμ

Η Ρόζενμποργκ έκανε το πρώτο βήμα στη Β. Ιρλανδία, επικράτησε 2-0 της Λίνφιλντ και στο Τρόντχαϊμ θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο πρόκρισης.

Εχει το μομέντουμ η Ρόζενμποργκ
Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Πιαστ Γκλίβιτσε – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Χωρίς να εντυπωσιάσει η Ρόζενμποργκ επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Τόρσαβν, κάνοντας έτσι τεράστιο βήμα πρόκρισης στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Σε εξαιρετικό μομέντουμ οι Νορβηγοί μετρούν τρία διαδοχικά τρίποντα στο πρωτάθλημα και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή. Ο Έιρικ Χόρνελαντ κρατά χαμηλούς τόνους λέγοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει… Η τελευταία φορά που πήρε μέρος σε φάση ομίλων ήταν το 2007!

Για την υπέρβαση η Λίνφιλντ
Δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην ανωτερότητα της Ρόζενμποργκ η Λίνφιλντ, η οποία και ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας. Η πρωταθλήτρια Β. Ιρλανδίας έδινε το πρώτο επίσημο παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα και το επίπεδο ετοιμότητας της δεν είναι ακόμη υψηλό. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε το Σάββατο νίκησε με 3-0 την Πορτστιούαρτ, ωστόσο στα δυνατά τεστ με Μάδεργουελ, Σεντ Τζόνσον και Ντιναμό Βουκουρεστίου γνώρισε ισάριθμες ήττες. Ρόστερ με μικρό μέσο όρο ηλικίας, δυο ξένους, αλλά γεμάτο ενθουσιασμό.

Παράδοση, Ρόζενμποργκ – Λίνφιλντ

Θυμίζουμε, πως το 2010 οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Νορβηγοί είχαν επικρατήσει εντός 2-0, ενώ είχαν αποσπάσει λευκή ισοπαλία στη Β. Ιρλανδία.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ! |21+

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X