Γιουβέντους - Αγιαξ: Με τη λάμψη του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Γιουβέντους – Αγιαξ: Με τη λάμψη του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Εναρξη: 22:00, 16/04/2019
Γήπεδο: Allianz Stadium, Τορίνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνέχισε στον δρόμο των γκολ, η Γιουβέντους έκανε το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά, αλλά ο Αγιαξ θα παρουσιαστεί στο Τορίνο με… οδηγό την παράσταση στο Μπερναμπέου!


Στον αστερισμό του Κριστιάνο η Γιουβέντους

«Ο Ρονάλντο έδειξε πως είναι παίκτης άλλου επιπέδου. Ο τρόπος παιχνιδιού στη δική του εποχή είναι διαφορετικός από άλλες. Δεν ξέρω τι θα κάναμε δίχως αυτόν» τόνισε ο Μαξ Αλέγκρι και στα λόγια του απεικονίζεται η απίθανη προσφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο στη φετινή πορεία της Γιουβέντους στο Champions League. Ο Ρονάλντο με το τέρμα απέναντι στον Άγιαξ έφτασε τα 16 γκολ στα τελευταία 12 παιχνίδια στα προημιτελικά του Champions League, τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι στα τελευταία 12 ματς των προημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν έχει σημειώσει ούτε ένα! Το απίθανο είναι πως ο Πορτογάλος σταρ είναι πρώτος σκόρερ με έξι γκολ στο Αμστερνταμ, μιας και κανένας παίκτης του Αγιαξ δεν έχει πετύχει περισσότερα. Ο CR7 έφτασε τα 41 γκολ συνολικά από τα προημιτελικά μέχρι τον τελικό με τον Μέσι να είναι στη δεύτερη θέση με μόλις 16!

Από εκεί και πέρα ακολουθούν οι Ιντσάγκι, Ραούλ και Σεφτσένκο που είχαν σκοράρει 13, οι Ντρογκμπά και Λάμπαρντ με 11 και οι Λεβαντόφσκι και Ρούνεϊ με 10. Ο Κριστιάνο έδωσε την ευκαιρία στη «Μεγάλη Κυρία» να κάνει το πρώτο βήμα, αλλά ο επαναληπτικός της Τρίτης είναι… ορθάνοιχτος! Σύμμαχος της Γιούβε εκτός από την έδρα της και η παράδοση. Αλλωστε, η Γιουβέντους έχει προκριθεί στις 59 από τις 61 περιπτώσεις που πήρε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς εκτός έδρας. Μοναδικοί αποκλεισμοί από Αρσεναλ (1980) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1999). Eκτός πλάνων τέθηκε ο Μάντζουκιτς και ο Ντιμπάλα αναμένεται να πάρει θέση στην επίθεση.

Για την υπέρβαση ο Αγιαξ!
Η ήττα από τη Ρεάλ στο Αμστερνταμ τον πείσμωσε και στη Μαδρίτη έδωσε μια από τις ωραιότερες ευρωπαϊκές του παραστάσεις. Το 4-1 τον έστειλε πανηγυρικά στη φάση των προημιτελικών. Απέναντι στη «Μεγάλη Κυρία» ήταν καλύτερος, όμως δεν μπόρεσε να σταματήσει τον CR7! Το 1-1 του αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά κρατά τον Αίαντα μέσα στο «κόλπο» της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League. Η φρεσκάδα, το πάθος και οι εκρήξεις του Αγιαξ αποτυπώθηκαν και στην Αρένα του Αμστερνταμ, ενώ η ομάδα του Τεν Χάαγκ συνεχίζει να παραμείνει σε όλους τους στόχους. Στην κορυφή της Ολλανδίας, στον τελικό του Κυπέλλου. Οι αντεπιθέσεις του Αίαντα, το πρέσινγκ στη μεσαία γραμμή και η επιστροφή του Μαζραουί είναι σύμμαχοι στη μάχη για την ανατροπή στο Τορίνο! Τιμωρημένος ο Ταλιαφίκο, αμφίβολος ο εξαιρετικός μέσος, Ντε Γιόνγκ.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X